- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Olur mu öyle şey kardeşim,, Sevincine gölge düşürme,, Ben Arjantin’e kızdım dediğin gibi bi s,, kim olmaz bunlardan,,Dayım
Dayım sıkma canını valla sevinemedim sen bi de böyle diyince Hic sevinemedim
Olur mu öyle şey kardeşim,, Sevincine gölge düşürme,, Ben Arjantin’e kızdım dediğin gibi bi s,, kim olmaz bunlardan,,Dayım
Dayım sıkma canını valla sevinemedim sen bi de böyle diyince Hic sevinemedim
Tamam dayı iyi geceler yarın gorusmek uzere bizde bisi kazanmadık da iste yarın ki harclık cıktı pazar kahve de 101 bizi bekler :)Olur mu öyle şey kardeşim,, Sevincine gölge düşürme,, Ben Arjantin’e kızdım dediğin gibi bi s,, kim olmaz bunlardan,,
Eyvallah kardeşim:)Tamam dayı iyi geceler yarın gorusmek uzere bizde bisi kazanmadık da iste yarın ki harclık cıktı pazar kahve de 101 bizi bekler :)
Ya sen benim kuponlar kosesine gir 9 kupon tek Mac tek gol ile yattı iste öyle Bi göze geldik hatta bi abi burda dedi Paylasma tutturuyorsun kac kisinin gozune geliyor ondan battım amk dedi simdi senin de basına geldi aynısı göze geliyor bencede birileri ah ediyor ne guzel para Keske benim olsa diyor galiba :)abi inan acele de olsa 1 kupon kazanmaz mı yok valla basiretim bağlandı ne alsak yattı ya ınsan yanlıslıkla bıle bı maç tutturamaz mı çekemez mı para yok :)
valla abi sen biliyorsun forumda kızılyıldız son sanıye uclugu aek bugun son sanıye o kızılyıldız gunu pana ıkı kere uclukten yaktı fener sson hucum atamadı yaktı vs vs bende hep sonlardan yattıımYa sen benim kuponlar kosesine gir 9 kupon tek Mac tek gol ile yattı iste öyle Bi göze geldik hatta bi abi burda dedi Paylasma tutturuyorsun kac kisinin gozune geliyor ondan battım amk dedi simdi senin de basına geldi aynısı göze geliyor bencede birileri ah ediyor ne guzel para Keske benim olsa diyor galiba :)
Diyorum ya aynı bende ki senaryo göze geldin amk. Uyku tutmazdı dalgasına 400 atardım sırf oyalanayım diye simdi 300 yapıp cekeyim diyorum :) nyse iyi geceler kardesşm gorusuruzvalla abi sen biliyorsun forumda kızılyıldız son sanıye uclugu aek bugun son sanıye o kızılyıldız gunu pana ıkı kere uclukten yaktı fener sson hucum atamadı yaktı vs vs bende hep sonlardan yattıım
iyiDiyorum ya aynı bende ki senaryo göze geldin amk. Uyku tutmazdı dalgasına 400 atardım sırf oyalanayım diye simdi 300 yapıp cekeyim diyorum :) nyse iyi geceler kardesşm gorusuruz
iyi geceler aynen abi çoğaltıcaz diye bende hep *** ettim şimdi 5 kuruş kazanayım diye surunuyorum ama akıllandım burda paylasmıcam bıdaha kazanç felan :9Diyorum ya aynı bende ki senaryo göze geldin amk. Uyku tutmazdı dalgasına 400 atardım sırf oyalanayım diye simdi 300 yapıp cekeyim diyorum :) nyse iyi geceler kardesşm gorusuruz