- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Çok saol dostum :) Umarım öyle olur,,Dayım ilk yarı ümit vermedide umarım 2-0 ms olur sende emanada kazanirsiniz
Çok saol dostum :) Umarım öyle olur,,Dayım ilk yarı ümit vermedide umarım 2-0 ms olur sende emanada kazanirsiniz
Para olsa 1,5 üste denenir 3,20 oranı var. Bu maça 3,5 üstü açmışlardı özel orandan normal oranı 4,40 DıSaol kardeşim,,
Bu dakikalarda gol olursa 1,5 üstü rahat gelir aslında,,Para olsa 1,5 üste denenir 3,20 oranı var. Bu maça 3,5 üstü açmışlardı özel orandan normal oranı 4,40 Dı
Varsa hesapta para dene 3,60 :)Bu dakikalarda gol olursa 1,5 üstü rahat gelir aslında,,
Valla yok hesapta şimdi :)Varsa hesapta para dene 3,60 :)
Zor ama imkansız değil :)Valla yok hesapta şimdi :)
2 golü Arjantin atsın kazanayım :)
Messi kaçırdı of yaArjantin toparlandı gelir şimdi goller :)
Atsa her sey olabilirfi biz oynadık Messi oldu Mahsun amk :)Messi kaçırdı of ya
Aynen kardeşim, bizde bıraktık , ne yazık kiabi biz 2 günde 2.5 k bıraktık o zaman biz hayata küselim @emana22 nazar değdi nazar
Aldıgını verdin bisi olmaz :) cok acılma dedim sana acele ediyorsun benim Bi ara iddaa kasamda 5 6 k kesin olurdu sistemli giderdim hep kasa oyle kalırdı aceleye Bi aldım bak simdi kasa masa yok kafamıza göreabi biz 2 günde 2.5 k bıraktık o zaman biz hayata küselim @emana22 nazar değdi nazar
Aynen öyle kardeşim,,Bu xapata hep beni ipten alıyor atalanta maclarınfa da hep İmdadıma yetisirdi. @Gogo dayım Messi o kafayı atsa bambaşka olurdu ama bu arjantin den cacık olmaz
Dayım sıkma canını valla sevinemedim sen bi de böyle diyince Hic sevinemedimAdam ne gol attı,, helal olsun benim kupon ve ben yatar,, Hayırlı gclr,, herkese
abi inan acele de olsa 1 kupon kazanmaz mı yok valla basiretim bağlandı ne alsak yattı ya ınsan yanlıslıkla bıle bı maç tutturamaz mı çekemez mı para yok :)Aldıgını verdin bisi olmaz :) cok acılma dedim sana acele ediyorsun benim Bi ara iddaa kasamda 5 6 k kesin olurdu sistemli giderdim hep kasa oyle kalırdı aceleye Bi aldım bak simdi kasa masa yok kafamıza göre