Sag taraf 4.sıra yukarıdan asagı
Valla dayım git arabanın altına gir ölmeyi bekle :) bende 1.5 ust girdim kafama tukirim gelecek gol Kolombiya girmedim diye tek kale Mac yapıyorlar 1 tane cakar Kolombiya olmadı 0.0 biter@emana22, ben ağlamayım da kimler ağlasın H1 e 200 çaktık,, Sanırım Babayı alacağız,, İlk yarının sonlarında Kolombiya çok iyiydi,, Bi bardak suda kesmez bizi,, Soğukluk lazım , viski , votka , rakı :))
Messi en zayıf kadromuz ile geldik gecmis senelere oranla dedi haklıymış ya senelerdir kontak kurulamadı Bi orta saha lazım modric gibi forvet ile baglantı kuracak yok. Messi yi orta ya alıp dybalayı sag atsa yine bundan cok daha iyi ama mesşiyi ordan almak *** isterValla 2 gol istiyorum,, Arjantin’den , tabi gol yemeden atsın ki ,, H1 (-1) gelsin , üç ihtimalli handikap, ama zor Kolombiya daha iyi oynadı,,
Daha isabetli şut yok. Gelir umarımValla 2 gol istiyorum,, Arjantin’den , tabi gol yemeden atsın ki ,, H1 (-1) gelsin , üç ihtimalli handikap, ama zor Kolombiya daha iyi oynadı,,
Aynen kardeşim,, Ben Arjantin’e , messi nın son kupası olması ve birezilya varken deli gibi oynar düşüncesi ile vermiştim,,Messi en zayıf kadromuz ile geldik gecmis senelere oranla dedi haklıymış ya senelerdir kontak kurulamadı Bi orta saha lazım modric gibi forvet ile baglantı kuracak yok. Messi yi orta ya alıp dybalayı sag atsa yine bundan cok daha iyi ama mesşiyi ordan almak *** ister
Dayım ilk yarı ümit vermedide umarım 2-0 ms olur sende emanada kazanirsinizValla 2 gol istiyorum,, Arjantin’den , tabi gol yemeden atsın ki ,, H1 (-1) gelsin , üç ihtimalli handikap, ama zor Kolombiya daha iyi oynadı,,
Saol kardeşim,,Daha isabetli şut yok. Gelir umarım