SkunkX
Üye
Eleştirelere düşüncelere fikirlere açığız ama konu tartışma ve hakaret boyutuna gelmiş buna kapalıyız arkadaşlar.
7 kişiyizEvet arkadaşlar toplam katılım ne kadar belirleyelim öncelikle katılıyorum yazin ve beğenin bu yazdığımı bilelim konu aktif.
Aktif olmayan arkadaşlar olabilir 7 kişinin parası bende zatenEvet arkadaşlar toplam katılım ne kadar belirleyelim öncelikle katılıyorum yazin ve beğenin bu yazdığımı bilelim konu aktif.
Tamam abi yatiriyorum, , buraya yazarimEvet herkes 25er Tl mi koydu ? Para kimde toplandıysa Luckbet sitesine yatırsın. Ben konuşacağım şimdi onlar bakiyeye eklerler bizim oradan startı veririz 8 kişi olarak
Evet dede kisi basi 25tl toplandi.Evet herkes 25er Tl mi koydu ? Para kimde toplandıysa Luckbet sitesine yatırsın. Ben konuşacağım şimdi onlar bakiyeye eklerler bizim oradan startı veririz 8 kişi olarak
mehmet akk kardeşimizde para dede 7 kişininEvet herkes 25er Tl mi koydu ? Para kimde toplandıysa Luckbet sitesine yatırsın. Ben konuşacağım şimdi onlar foruma ait olan hesaba bakiyeyi eklerler. oradan startı veririz 8 kişi olarak
mehmet akk kardeşimizde para dede 7 kişinin
postuk saat 13 de bitti kardeşim liste gene yapacağız bi dahaki rollingde inşallah şimödi seni alırsak herkes bizide alın diyecek haksızlık olmasın ookMüsade varsa ben de katılayım
Hemen gönderebilirim 25, Papara no verilsin özelden yeter
Tamam, Teşekkürlerpostuk saat 13 de bitti kardeşim liste gene yapacağız bi dahaki rollingde inşallah şimödi seni alırsak herkes bizide alın diyecek haksızlık olmasın ook