Mehmetakk
Üye
- 4 Eyl 2018
- 1,165
- 811
@tatarov046 tatarov beni kendisi gibi görüyor sanırım , kazanli bir forumda tutturduğum bir kupondan sonra ozelden 10 lira istemişti kendisi beni de 10liraliksanıyor olabilir
tatarov kasayı mehmetde topladık @dedenin işi kolyalaşması için şimdi mehmett kardeşim dedenin paparasına yollayacak o başlatacak rollingi :)Ben zaten katılmıyorum abi de dede yapsaydı sizin acinizdan iyi olurdu
Abi yukarda iftira atıyor da delil koyarsa çok sevinirim kafada. Atmasıntatarov kasayı mehmetde topladık @dedenin işi kolyalaşması için şimdi mehmett kardeşim dedenin paparasına yollayacak o başlatacak rollingi :)
beyler sizden tek ricam var ne olur seviye düşmesin kapatın bu konuyu tatarov kardeş sende destek vermek istiyorsan ver ona göre hareket edinAbi yukarda iftira atıyor da delil koyarsa çok sevinirim kafada. Atmasın
@Dede ye gönderilecek kasa hazır beklemedeyiz kardeşler150 lira geldi toplam benle birlikte 175 lira hazır , gönderilecek hesabı bekliyorum
Banlandim oradan kimseye yalann borcum yok uzatmak gibi derdim de yok seni yoksaydim rica ediyorum sende beni yoksayAbi yukarda iftira atıyor da delil koyarsa çok sevinirim kafada. Atmasın
İftira atıyor abi şu ana kadar kaç etkinlik yapmış beleşçi deyip duruyor bana @onurbey11 sende çok ayıp ettin zor durumunda kaç kere sana yardım edeyim diye mesaj attım harbiden ayıp ettin neyse size bol şans abibeyler sizden tek ricam var ne olur seviye düşmesin kapatın bu konuyu tatarov kardeş sende destek vermek istiyorsan ver ona göre hareket edin
tamam kardeş sonra görüşürüzİftira atıyor abi şu ana kadar kaç etkinlik yapmış beleşçi deyip duruyor bana @onurbey11 sende çok ayıp ettin zor durumunda kaç kere sana yardım edeyim diye mesaj attım harbiden ayıp ettin neyse size bol şans abi
Her rolling basi bir olay olmasa kolumu kesicem yeminle :)
İnsan kupon tutmayinca engel atar mı kardeşim film gibi adamsınız yaolay yaratılcak bır konu yok hacı mıllet kendı yaptıklarını unutmus mıllete salca olmaya calısıyor
para avcılarına yoksay basıyoruz yınede bunlar rahatsız edıp duruyor kısılerı anlamadım
Takma kanka , yoksaydik yine ortalığı karıştırıyor herif paranın bende toplanmasına kuruldu ona atsaydik ne olacağını az çok tahmin ediyorum :)olay yaratılcak bır konu yok hacı mıllet kendı yaptıklarını unutmus mıllete salca olmaya calısıyor
para avcılarına yoksay basıyoruz yınede bunlar rahatsız edıp duruyor kısılerı anlamadım
:)Takma kanka , yoksaydik yine ortalığı karıştırıyor herif paranın bende toplanmasına kuruldu ona atsaydik ne olacağını az çok tahmin ediyorum :)