Dede. Aslinda ona degilde kendimize kiziyoruz. İngilizler. Bu isi yaptiginda olayi yansitma sekliyle. Bizim yaptigimizda olusan algi farkli...bu tur olaylarda algiyii yonetemedigimiz icin oturdugimuz yerde oturalm diyoruzÇok abartıyorsunuz arkadaşlar, Oradan bir ingiliz sahaya atlasa ki yapmadıkları şey değil, yaw işte adamlar futbolu ne kadar çok seviyor dersiniz. :) Oyuncuya veya hakeme saldırı gibi bir durum olsa eyvallah savcı abimiz tutuklasın ama bir şey yokki bunda. Şampiyonlar ligi finalinde de rus kadın fenomen Kinsey Wolanski sahaya çırılçıplak atlamadı mı. Eee noldu rezil mi oldu ruslar yada ispanyollar. Tamam salaklık yapmış olabilir ama ülkeyi rezil falan ettiği de yok. Gol olamadı, tam sokuyordu kendini :)
Mayoyla ama bize çırılçıplak geliyorAbi çırıl çıplak atladı da bir şey mi dedik. :rolleyes:
Arkadaşlarından birisi ünlü gezgin Emre Durmuş.Savcı tutuklamış. Dört arkadaşıyla birlikte kendisi organize suçtan yargılanacaklar. Olayın adli boyutundan dolayı yüksek ihtimal youtube'dan da üç sktirle uğurlanacaktır.
Gül gibi para kazanıyorsun otur oturduğun yerde.
Güvenlik görevlileri ile ilgili bir durum yok. Açılan soruşturmada yok ki soruşturma açılamaz çünkü adamlar bir firmaya tabii. Firmaların yapmış oldukları sözleşmelerde de bu gibi durumlara karşı önlem almak yazar, olayı çözmek yazmaz. Kısaca çalışanlar ile ilgili hiç bir durum yok, söz konusu değil, olamaz.Bu öküz yüzünden 3 özel güvenlik görevlisi hakkında soruşturma açılmış güvenlik kimlik kartlarının iptali için savcılık ta dosya açılmış. Simdi bu malın işi bu delilik diyenler olayın bu tarafini eminim bilmiyordur. Bu it yüzünden 3 kişi ekmeğinden mesleklerinden olacak.
Sırf popüler olmak ilgi çekmek vs için yapılan bu hareketleri adamın işi bu diye normal karsilayil prim vermek de ayrı bir cahillik.
Güzel kardeşim ben bu mesleği 15 yıldır icra ediyorum ve bir çok maça gittim. İlgili kanunları ve mevzuatları da iyi bilirim. Emniyet veya Savcılı olaya sizin acinizdan bakmaz, güvenlik zaafiyeti var der. Ve soruşturma açıldığı da gsyetniyi biliyorum. Savcı veya valiliğin insafına gelirse bu 3 kişiye bir daha maçlarda görev almama cezası verir. Diğer türlüsü kötü.Güvenlik görevlileri ile ilgili bir durum yok. Açılan soruşturmada yok ki soruşturma açılamaz çünkü adamlar bir firmaya tabii. Firmaların yapmış oldukları sözleşmelerde de bu gibi durumlara karşı önlem almak yazar, olayı çözmek yazmaz. Kısaca çalışanlar ile ilgili hiç bir durum yok, söz konusu değil, olamaz.
Diğer vatandaşlar ise organize suçtan yargılanıyorlar ve yüksek ihtimal caydırıcı olması için harcayacaklar vatandaşı.
Kardeş sen stada gidiyorsun. Ben adliyeden sana dosyanın durumunu yazıyorum. :)Güzel kardeşim ben bu mesleği 15 yıldır icra ediyorum ve bir çok maça gittim. İlgili kanunları ve mevzuatları da iyi bilirim. Emniyet veya Savcılı olaya sizin acinizdan bakmaz, güvenlik zaafiyeti var der. Ve soruşturma açıldığı da gsyetniyi biliyorum. Savcı veya valiliğin insafına gelirse bu 3 kişiye bir daha maçlarda görev almama cezası verir. Diğer türlüsü kötü.
Maçın başında değilde sonuna doğru atlasaymış maçı izleyemeden gitti
Kardeş sen stada gidiyorsun. Ben adliyeden sana dosyanın durumunu yazıyorum. :)
Adam maç izleme derdinde mi sanki :LOL:Maçın başında değilde sonuna doğru atlasaymış maçı izleyemeden gitti
Deli mi neeeAdam maç izleme derdinde mi sanki :LOL:
Hapis cezası alır mı acaba?Deli mi neee