Vermesin amk uefası 15 senedir Avrupa kupası verecekti vermedi 2020yi de vermedi diye gaz almak amaclı verdigi Bi ev sahipligiydi zaten
Ne kufrurlu konusuyon ben konusyormuyum küfürlü AMK.
Vermesin amk uefası 15 senedir Avrupa kupası verecekti vermedi 2020yi de vermedi diye gaz almak amaclı verdigi Bi ev sahipligiydi zaten
Raporlarım bak akıllı konus biz kufure karsıyız :)Ne kufrurlu konusuyon ben konusyormuyum küfürlü AMK.
Hoop hemşerim yavas hız limtiini aştınız (RTük)Ne kufrurlu konusuyon ben konusyormuyum küfürlü AMK.
Aaaa hiç benden öyle şeyler beklermisin ben hayatımda küfür etmedim :) Zeki Müren gibi konuşurum hep :)Raporlarım bak akıllı konus biz kufure karsıyız :)
Hemşerim AMK Spor gazetesidir onu kastediyorum :)Hoop hemşerim yavas hız limtiini aştınız (RTük)
harbi sen dedikten sonra baktım her yeniledigimde 30 40 azalıyprSabaha kadar takıoçı kalmıcak
Çıkışta bekle beni :) görüşecigiz :)Raporlarım bak akıllı konus biz kufure karsıyız :)
Sabaha kadar ttakıpvısı kalmıcakharbi sen dedikten sonra baktım her yeniledigimde 30 40 azalıypr
100k takipçi kaybetti adam yuh.Sabaha kadar ttakıpvısı kalmıcak
Başkan işi gücü bıraktım ona balıyom acayıp iniyor bu saatte kim ayaktaki100k takipçi kaybetti adam yuh.
bi bakayım ya olay baya büyümüş öyleyseSavcı tutuklamış. Dört arkadaşıyla birlikte kendisi organize suçtan yargılanacaklar. Olayın adli boyutundan dolayı yüksek ihtimal youtube'dan da üç sktirle uğurlanacaktır.
Gül gibi para kazanıyorsun otur oturduğun yerde.
Abi çırıl çıplak atladı da bir şey mi dedik. :rolleyes:Çok abartıyorsunuz arkadaşlar, Oradan bir ingiliz sahaya atlasa ki yapmadıkları şey değil, yaw işte adamlar futbolu ne kadar çok seviyor dersiniz. :) Oyuncuya veya hakeme saldırı gibi bir durum olsa eyvallah savcı abimiz tutuklasın ama bir şey yokki bunda. Şampiyonlar ligi finalinde de rus kadın fenomen Kinsey Wolanski sahaya çırılçıplak atlamadı mı. Eee noldu rezil mi oldu ruslar yada ispanyollar. Tamam salaklık yapmış olabilir ama ülkeyi rezil falan ettiği de yok. Gol olamadı, tam sokuyordu kendini :)