- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Ilk dediginde baktim 1 handisi vardi 9 a kadar cikti baslarken fark atio simdi keske handili filan alsaydin ezio zatenDeposit yaptım bu maç için 1.70’i beğenmedim artmasını bekledim mk
Ilk dediginde baktim 1 handisi vardi 9 a kadar cikti baslarken fark atio simdi keske handili filan alsaydin ezio zatenDeposit yaptım bu maç için 1.70’i beğenmedim artmasını bekledim mk
Şimdi İzmir Havaalanında bir tosta 25 tl verdim , içim acıyorIlk dediginde baktim 1 handisi vardi 9 a kadar cikti baslarken fark atio simdi keske handili filan alsaydin ezio zaten
25 lirami yuh tadini cikara cikara ye bari bitmesinŞimdi İzmir Havaalanında bir tosta 25 tl verdim , içim acıyor
Haha öyle yaptım yaladım tabağı :) Batanada oynayamadık25 lirami yuh tadini cikara cikara ye bari bitmesin
Şiliden koydum çocu :)25 lirami yuh tadini cikara cikara ye bari bitmesin
Ozel oran mı?Şiliden koydum çocu :)
EvetOzel oran mı?
Sili ilk yarı 0. 5 ust 2.05 ms 2.5 ust 2. 10 dan aldım geldi sili daha fazla korner dedim seri yedi yattı Copa Amerika 10 numara gidiyorDün kaybetmiştik iyi oldu mk
Yaptim kanka gece uyumusum sabah baktim zorda olsa gelmiste yorumlari okudum rahat gelicrk mac zor gelmis baya kacirmis sili ama cok iyi oldu yaw 0 di cepte yoksa :)@Cesur87 3.5 yaptın mı?
Sili sagolsun arjantin gorsunde ibret alsinŞiliden koydum çocu :)
Kanka sili degil japonlar cok kacırdı kg veren kafayı uemistir 4 tane 100 de 100 yattı 2.yarı sili yoktu resmen sonra ne olduysa 1 dakka da 2 gol attı :)Yaptim kanka gece uyumusum sabah baktim zorda olsa gelmiste yorumlari okudum rahat gelicrk mac zor gelmis baya kacirmis sili ama cok iyi oldu yaw 0 di cepte yoksa :)
Oylemi kanka olabilir ya sabah mackolikte yorumlari okudum baya kacirmislar 41 de gelmis bide ilk gol yine iyi ust yapmislar :)Kanka sili degil japonlar cok kacırdı kg veren kafayı uemistir 4 tane 100 de 100 yattı 2.yarı sili yoktu resmen sonra ne olduysa 1 dakka da 2 gol attı :)
Korner in amk Kanka ya 6.4 öne gecti 8.6 oldu 90 da 8. 7 ye bagladı lar amk japonları topu vermedi ki 2.yarı. Bugun Peruya girin ust de olur kg de özel oran bulursanız yapıstırınOylemi kanka olabilir ya sabah mackolikte yorumlari okudum baya kacirmislar 41 de gelmis bide ilk gol yine iyi ust yapmislar :)
Cok iyi kac olmus ama kg haric hepsi gelmis korner 15 tane olmus tam ekmek maciymis olan senin sili kornere olmus neyseki gollerden hepsini almissin :)
:) trendden ses yok daha bakalim acsalarda girsek zaten brezilya macida var heralde onu acmazlar acarlarsa peruyu acarlar onada yapistiririz ilk mac kisir gecti bu mac onlarda cosarlar bolivyada ilk mac yenildi zaten kapanicak durumu yok guzel mac olur odaKorner in amk Kanka ya 6.4 öne gecti 8.6 oldu 90 da 8. 7 ye bagladı lar amk japonları topu vermedi ki 2.yarı. Bugun Peruya girin ust de olur kg de özel oran bulursanız yapıstırın