- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Kanka Oluru yuksek zaten her mac uste aday bu kupada defansa orta saha arası baglantı yok takımlar da Avrupa gibi degilKanka japonya sili 3.5 ust olurmu :)
Kanka Oluru yuksek zaten her mac uste aday bu kupada defansa orta saha arası baglantı yok takımlar da Avrupa gibi degilKanka japonya sili 3.5 ust olurmu :)
Arjantine oynadim yattim ondan biraz cekimserim yoksa denemeye deger dunki paraguay katar gibi olursa iyi yusufla senden onay geldi deniyorum :)Kanka Oluru yuksek zaten her mac uste aday bu kupada defansa orta saha arası baglantı yok takımlar da Avrupa gibi degil
Ben o maca 1.5 ust almıstım xapata reis sagolsun attı 85 de :) olabiliritesi yuksek kg olur diyorum bakalım 100 tl kaldı bisiler yapmam lazım dun nefes aldım bç tane daha vurursam kaymak olurArjantine oynadim yattim ondan biraz cekimserim yoksa denemeye deger dunki paraguay katar gibi olursa iyi yusufla senden onay geldi deniyorum :)
Sabah gordum kanka uruguay bi tane daha atsa on numara olurmus 1.2 gun daha az toparlasan rahata cikarsin insallah :)Ben o maca 1.5 ust almıstım xapata reis sagolsun attı 85 de :) olabiliritesi yuksek kg olur diyorum bakalım 100 tl kaldı bisiler yapmam lazım dun nefes aldım bç tane daha vurursam kaymak olur
Sagol Kanka bu yusufun gozu mu deydi ne 1.5 2.5 3.5 geldi 4.5 bos kale kactı gelmedi :)Sabah gordum kanka uruguay bi tane daha atsa on numara olurmus 1.2 gun daha az toparlasan rahata cikarsin insallah :)
Haha gözü olanın gözü çıksınSagol Kanka bu yusufun gozu mu deydi ne 1.5 2.5 3.5 geldi 4.5 bos kale kactı gelmedi :)
Şu maç çoı bankoydu Navotasın almasına kesin bakıyordum 3 oranı vardı ama olmadıHaha gözü olanın gözü çıksın
Ekli dosyayı görüntüle 18734
İyi iyi en azından handi de kalmıs :) nerden tanıyorsunuz la böyle takımlarıŞu maç çoı bankoydu Navotasın almasına kesin bakıyordum 3 oranı vardı ama olmadı
Ligler bitti malum , Filipinler var sadece , Ağustos gelsede rahatlasak yavİyi iyi en azından handi de kalmıs :) nerden tanıyorsunuz la böyle takımları
La ismi bile ters ne olur o Mac :)Ha bide Batan riseers baslıcak şimdi kaçırma derim
Batan fark atar 1.90 açıktı 1.70 e düştüLa ismi bile ters ne olur o Mac :)
Aynen şans önemli biraz eğer denk gelirse ve ilk elde 16 çıkmazsa iki katı para mı alıyorsun nerdeyseBen bonus ile katıldım oyuna girene kadar 40 tl gitti oyuna giremedim. Oyuna girmek icin sacma Bi cark var onu denk getirmen lazım direk girse cok eglenceli olurdu
İşte soru değil kutu açılıyor sana teklif felan veriyor YouTube da videoları var@umut98, nasil bisiy soru seklindemi
Bayanlardan beterler ama sayi cikmio macta :)Bataan adalet dağıtıyor
Deposit yaptım bu maç için 1.70’i beğenmedim artmasını bekledim mkBayanlardan beterler ama sayi cikmio macta :)