merhabaMerhaba Yusuf can
merhabaMerhaba Yusuf can
Nasılsınmerhaba
iyi canım senNasılsın
İyi olmaya çalışıyorum. Mesaj atabiliyor musun banaiyi canım sen
Kardeş mesaj atabiliyor musun banagüzel bir sistem oturturlarsa bu iş bitti illegal için
oranlar şuanki gibi olursa iş yapmazda yükselirse olabilrgüzel bir sistem oturturlarsa bu iş bitti illegal için
yoo direk kazandı yazacakMesela bir maça üst oynadın ilk yarıdan üst oldu illegalde hemen kazandı yazar iddaada bekletir
Yok bekletecek spor toto merkezinden sonuç için ilk yarıdan üst olursa bile maçın bitmesini beklenen gerekecekyoo direk kazandı yazacak
Bunu da video da acikladi nesine ceosu. Anlik sonuclanacak . En fazla 5 dakika sapma payi olabilirmis.Mesela bir maça üst oynadın ilk yarıdan üst oldu illegalde hemen kazandı yazar iddaada bekletir
Yalnız öbür adam ne kadar itici aklı başında biri yokmuydu röportaj yapacak işlemeden kapattimBunu da video da acikladi nesine ceosu. Anlik sonuclanacak . En fazla 5 dakika sapma payi olabilirmis.
evet ayarlayamayacaklar onları, bayiden oynamak lazım ama nesinede falan yakalarlarYalniz ilk günlerde sistem açıkları fln fena olur ha size diyim :) 28 ağustostan sonra duyarız açıkları
Nesineye milyar dolarlık şirket dedin ya bu gözler bunu da gördü milyar dolar kaç para senin haberin var mı sabancıda yoktur o para amkSistem açığı olması imkansız. Adamlar kaç aydır hazırlık yapıyor
nesineyemi diyom ben . ihaleyi alan şirkete diyorum ak . ukrayna sanıyon sen galiba burayı 500 bin ile batacaksa oynatmasın .DNesineye milyar dolarlık şirket dedin ya bu gözler bunu da gördü milyar dolar kaç para senin haberin var mı sabancıda yoktur o para amk