- 23 Ağu 2019
- 52
- 10
Bir zamanlar Türkiye de kumarhaneler açıktı
Tek maç olan maçların yanına alt Lig yada başka bir maç yazıp 2 maç oynayabiliyorsunAlt ligler yok tahmin ettiğim gibi çöp. İşime yaramaz gelmesine gerek yokmuş benim açımdan kolombiya ligine canlı norveç ligine canlı oynayamayacaksam iddaa oynuyorum diyemem
Alt ligin mbssi 3 falansa 1 mac daha koyman gerekiyor . Leaderin attigi videoda ceo oyle diyorduTek maç olan maçların yanına alt Lig yada başka bir maç yazıp 2 maç oynayabiliyorsun
Gerek olmuyor bak bjk maçının yanına alt Lig maçı köy oynaniyorAlt ligin mbssi 3 falansa 1 mac daha koyman gerekiyor . Leaderin attigi videoda ceo oyle diyordu
Bak videoyu izle , ceo onceden ms1 olunca istedigin gibi oynanabilirdi diyor sonra bu sistem tersine döndü. Mssi en yuksek olan gecerli olacak dediGerek olmuyor bak bjk maçının yanına alt Lig maçı köy oynaniyor
oradaki LeadeRJacK ben değilim babamın hesap o :) kullanıcı adımı attım özeldenTakip ettim bu arada @LeadeRJacK nesineden
Sen CEO yu boşver oynamayı dene bak oluyorBak videoyu izle , ceo onceden ms1 olunca istedigin gibi oynanabilirdi diyor sonra bu sistem tersine döndü. Mssi en yuksek olan gecerli olacak dedi
Suan oluyor zaten , 28subattan sonra olmayacak dedi zaten .
aynn yukseltmez hatta seneye kaldırılır bıle. 3 5 kısı 500 bın bassa tek maca gecen yıllara gore baya zarar ederler..Hiç oranlardan bahseden yok, yüksek ihtimal yine düşük oran olur.
Şaka felan bu galiba Milyar dolarlık şirket 500 bin tl ile batacakmışaynn yukseltmez hatta seneye kaldırılır bıle. 3 5 kısı 500 bın bassa tek maca gecen yıllara gore baya zarar ederler..