- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Barem 158.5 iyi dustu 164 ten
takipteyiz abi 3.per kurutmaya devam takipteyim76 sayida bitti iyi aslinsa basa gore
kurusunlar 10 dakika da 10 sayı atsınlarSoyle ilk per gibi 3.per 30 larda kalirsa iyi olur
35 e raziyim bana kalsa formalite 1 sayi atip biraksinlar :)kurusunlar 10 dakika da 10 sayı atsınlar
takipteyim bol şans devam .35 e raziyim bana kalsa formalite 1 sayi atip biraksinlar :)
Fauller dolarsa sakat iyi atiolar yuzde 80 ustutakipteyim bol şans devam .
ne diye başta kapamadın be adam o zamanUla bi siteden aradilar ismini de tam anlamadim cocuk benle 10 dk konustu , en sonunda kapattim
bu per elleri birbirine girsinFauller dolarsa sakat iyi atiolar yuzde 80 ustu
Yav dedim bu kadar boşa konuşmaz galiba bonus vericek diyo bana haftalik 5 k kaybet 1k bonus verelim hahahane diye başta kapamadın be adam o zaman
Ben almasam eminim her per 30 cikardiZob ananin maclar kisirmis aslinda bu barem yakismamis
o kadar olsa niye sizin siteye geleyim deseydinYav dedim bu kadar boşa konuşmaz galiba bonus vericek diyo bana haftalik 5 k kaybet 1k bonus verelim hahaha
Kasamiz saglam 3 - 4 foruma uyeyiz dedi saydi durdu . Sanki sikintim olsa o forumda 5 dk durduracaklaro kadar olsa niye sizin siteye geleyim deseydin
ben hiç açmıyom arayanları bonus vercek olanlar wpden yazıyor zatenKasamiz saglam 3 - 4 foruma uyeyiz dedi saydi durdu . Sanki sikintim olsa o forumda 5 dk durduracaklar
şike ver alt ver çanta ver won verSiyaj cantalarda girdi soyunma odasina alt sikesi hazir
Umarim atin yiyin dememistir pustlarSiyaj cantalarda girdi soyunma odasina alt sikesi hazir