Yeminle ? sövdüm siteye girdim baktım takimlar yanliş yazilmis bosuna bide totem yapiyorumBosuna baska takimdan gol beklioz desene on numara olmus :)
Yeminle ? sövdüm siteye girdim baktım takimlar yanliş yazilmis bosuna bide totem yapiyorumBosuna baska takimdan gol beklioz desene on numara olmus :)
Silide gelsinde sen yuru bari bizi chate kim varsa optuler bugunYeminle ? sövdüm siteye girdim baktım takimlar yanliş yazilmis bosuna bide totem yapiyorum
Iyice alistim buna ? ?Avai atti bu seferde yanlis mi diye baktim yok ?
2 kere baktim da bu duzmus ama ben evin 1 gol atacagina inaniyorum iyBrezilya yedi bak bi ters olmasin
Istatisligi iyimis atabilir sili flim yapio2 kere baktim da bu duzmus ama ben evin 1 gol atacagina inaniyorum iy
2.5 ustu 3 orandan aldim dk 10 da biseyler oluyo macta ama cozmeedimSilide baya sut varmis nasil gol olmamis
1.5 ustu 2.50 simdide fena yuksek siliye gore2.5 ustu 3 orandan aldim dk 10 da biseyler oluyo macta ama cozmeedim
Gecende 3 pen cikmisti bunda da ciksa keske ?1.5 ustu 2.50 simdide fena yuksek siliye gore
Hakkatten arife diyekte alt alsin :) senin basket tahminlere ne oldu futbolsa cok aardin bu araGecende 3 pen cikmisti bunda da ciksa keske ?
Ben pek basket oynamazdim abi yanlis olmasinHakkatten arife diyekte alt alsin :) senin basket tahminlere ne oldu futbolsa cok aardin bu ara
Yoo tmm alanin o demiimda alirdin arada simdi futbol harici vermion benmet bile kore tahmin verdi gecen :)Ben pek basket oynamazdim abi yanlis olmasin