Sen dur ortalik karisik .La ne oluyor burda oynamadığı maça totem yapanlar görüyorum
Sen dur ortalik karisik .La ne oluyor burda oynamadığı maça totem yapanlar görüyorum
La oğlum çok takılıyorsunuz su olaya ya 200 TL icin değer mi sanki sizi biliyorum paraya tema etmezsiniz gurur yapıyorsunuz ama bence gerek yok@Emana22 artık her şey serbestmiş abi alemin enayisi biz olmuşuz adamlar 12 saat 450 mesaj kasıyor her şey serbest deniyor
abi bir kural varsa ayın 15 inde değişmez para için değil zaten ben burdayım biliyorsun önceden de hep çevrimiçiydim ama adam gelip 12 saatte 500 mesaj kasıyor bir şey denmiyorsa salak değiliz içimizden birine gitsin gelen ile roll olur hiç değilseLa oğlum çok takılıyorsunuz su olaya ya 200 TL icin değer mi sanki sizi biliyorum paraya tema etmezsiniz gurur yapıyorsunuz ama bence gerek yok
@benmert18 senin kadar utanmayan bir insan gormedim ne cirkeflestin sen ya kardes kafan basmiyor herhalde etkinlikte falan yokum yok anlasana en basindan dedik zaten sorunun ne senin bizim hakkimizda konusmaLa oğlum çok takılıyorsunuz su olaya ya 200 TL icin değer mi sanki sizi biliyorum paraya tema etmezsiniz gurur yapıyorsunuz ama bence gerek yok
Vallahi bence bitirsinler 2 gunde bir kural degisiyorabi bir kural varsa ayın 15 inde değişmez para için değil zaten ben burdayım biliyorsun önceden de hep çevrimiçiydim ama adam gelip 12 saatte 500 mesaj kasıyor bir şey denmiyorsa salak değiliz içimizden birine gitsin gelen ile roll olur hiç değilse
Beni niye etiketliyorsun be adam@benmert18 senin kadar utanmayan bir insan gormedim ne cirkeflestin sen ya kardes kafan basmiyor herhalde etkinlikte falan yokum yok anlasana en basindan dedik zaten sorunun ne senin bizim hakkimizda konusma
seni etiketlememiş abi karıştırdın galibaBeni niye etiketliyorsun be adam
Alıntıladı pardon yanlış yazdım sanırımseni etiketlememiş abi karıştırdın galiba