ahaha yok ya para yatırmaya vakit olmadı ki site çekim anca geldi 4 lira küsürat bırakmışt çelsi iy 2.5 üst inter iy 1.5 üst aldımSende mi düştün belçikaya ?
ahaha yok ya para yatırmaya vakit olmadı ki site çekim anca geldi 4 lira küsürat bırakmışt çelsi iy 2.5 üst inter iy 1.5 üst aldımSende mi düştün belçikaya ?
neden olmasın josu . ..son 100 artık bakalım bişeyler olabilicek mi.....
Ekli dosyayı görüntüle 69808
Çok üzüldüm şu kupona ah schalke ahson 100 artık bakalım bişeyler olabilicek mi.....
çok kötü olmuş 3.5 olmaması mucizeydi şu maçınÇok üzüldüm şu kupona ah schalke ah
Çok kötü bir gün geçirdim hiç şaşırmadım :(çok kötü olmuş 3.5 olmaması mucizeydi şu maçın
aslinda guzel kuponmus yazik olmusÇok kötü bir gün geçirdim hiç şaşırmadım :(
Abi şöyle bir sıkıntı var atiyordum 1.2 k tekrardan yatırdık son yatırımı baz alırım diyor ve sonradan son kararı yine de biz veririz diyor
genel kurallarda yaziyo ama ins sikinti cikarmazlar yoksa 11 bin liraya yazik olacakAbi şöyle bir sıkıntı var atiyordum 1.2 k tekrardan yatırdık son yatırımı baz alırım diyor ve sonradan son kararı yine de biz veririz diyor
Aynen abi dedikleri kural bu benim dediğim olay yer ama şu şekilde yer önce @scarpion tanıdığı ile görüşüp durumu anlatcak olmadı Bizim teklifi sunacak .1.2 yatrayim diyecek işi resmiyete dökelim babında daha sonra onlar da işi raconuna uydursunlarburdaki dedigi 20 kat mi bu
insallah hadi bakalim sikintisiz alirAynen abi dedikleri kural bu benim dediğim olay yer ama şu şekilde yer önce @scarpion tanıdığı ile görüşüp durumu anlatcak olmadı Bizim teklifi sunacak .1.2 yatrayim diyecek işi resmiyete dökelim babında daha sonra onlar da işi raconuna uydursunlar
Valla soktugumun adamları gece gece sinir ettilerinsallah hadi bakalim sikintisiz alir
Okadar fazla şut olmuş ki nasıl 3gol çıktı hayret ediyorum. Çok büyük şanssızlık7+ olması gereken maç.son 100 artık bakalım bişeyler olabilicek mi.....
Şalke neden çıkmış sahaya anlamıyorumOkadar fazla şut olmuş ki nasıl 3gol çıktı hayret ediyorum. Çok büyük şanssızlık7+ olması gereken maç.
Ver yansin bi cisim yaklasiyorTorreense - Amora İlk Yarı 0
Samsung Blueminx Women - Woori Wibee Women 3.Çeyrek 35.5 üst