Kral her zaman ayakta :)Ver yansin o zaman bol sanslar
Kral her zaman ayakta :)Ver yansin o zaman bol sanslar
belli olmaz abim hepsine çakarız üstü :)14 45 4 mac var 3 mac alican icinden alt olan birini secicen yine bosa beklemiyek singapuru
Bunlar gelmese ayarla ufak bi kasa su albirex rakibine top gibi oynarbelli olmaz abim hepsine çakarız üstü :)
olabilitesi var bakalım şu bizim lig gelse sallarız albirexeBunlar gelmese ayarla ufak bi kasa su albirex rakibine top gibi oynar
bu ligleri bir çözemedim geçen hafta 2.lige alt oynadım 1 maç hariç hepsi üst oldu hepsininde oranı 2.25-2.5 du üstlerinVer @benmet18 e 3.lig şikesi vee
Dur bende kupon yaptım onu atambu ligleri bir çözemedim geçen hafta 2.lige alt oynadım 1 maç hariç hepsi üst oldu hepsininde oranı 2.25-2.5 du üstlerin
Kurutma makinasi bir dur be :(Dur bende kupon yaptım onu atam
Tam üstlük maçlar sıkıntı çıkmazsa ,hevesimizi kırma beKurutma makinasi bir dur be :(
Haftasonu gibi olursa rahat gelir bizim ligden degilde japonlar korkutuoTam üstlük maçlar sıkıntı çıkmazsa ,hevesimizi kırma be
bol şans ben ilk yarı 0.5 üst yerine ms alcaktım dedim bunlar bazen ilk yarı atıyor yatıyor ilk yarı alayım dedimŞöyle bir şey denedim bende , şansımız bol olsun .
Ekli dosyayı görüntüle 69523
Çekik gözlerine kurban olurum onların ? normalde japanyo , çin ligi pek oynamam da denedim bakalimHaftasonu gibi olursa rahat gelir bizim ligden degilde japonlar korkutuo
İy atiyor yatiyor ne ya ayıp ben varken söylemebol şans ben ilk yarı 0.5 üst yerine ms alcaktım dedim bunlar bazen ilk yarı atıyor yatıyor ilk yarı alayım dedim
öyle ama 3.lig 2.lig takımları böyle sürekli yerdeler kalkmıyorlarİy atiyor yatiyor ne ya ayıp ben varken söyleme
Bu sogukta o cim ne ceker bilionmu sogugu tipasi olan kalkmasinda goruyumöyle ama 3.lig 2.lig takımları böyle sürekli yerdeler kalkmıyorlar
Arkadaşim vardi üni de adanali , sürekli sakarya macina gidiyordu dedi sende gel . Gittim , futbolun f si yok ama stadin yarisi dolu . Anlamiyorum bu alt ligdeki futbolculari . O kadar taraftara utancindan yatmazsinöyle ama 3.lig 2.lig takımları böyle sürekli yerdeler kalkmıyorlar
Bal damliyor bal mübarek .Bu sogukta o cim ne ceker bilionmu sogugu tipasi olan kalkmasinda goruyum