Hacı Şakir ??Sana şu gönderdiğimiz yakmayan hangisiydi @Emana22 gönderdiği ondan kullanayım bir süre
Hacı Şakir ??Sana şu gönderdiğimiz yakmayan hangisiydi @Emana22 gönderdiği ondan kullanayım bir süre
@Emana22 @mosquitos42 @Gogo @Aydin2121 @Brave Heart @benmet18 @LuciferMorningstar @scarpion @Gençlerbirliği @Emergency @acarbey02400 @BeşiktaşJK @Nothingman
Niye çıkmıyorum çekilişlerde ? Ne yapmak lazım gelin bunu tartışalım
Bence sağlam bi gusül şart diyeceğimde sen abdestsiz gezmezsin :))@Emana22 @mosquitos42 @Gogo @Aydin2121 @Brave Heart @benmet18 @LuciferMorningstar @scarpion @Gençlerbirliği @Emergency @acarbey02400 @BeşiktaşJK @Nothingman
Exerbaşkanıyken cıkıyodun@Emana22 @mosquitos42 @Gogo @Aydin2121 @Brave Heart @benmet18 @LuciferMorningstar @scarpion @Gençlerbirliği @Emergency @acarbey02400 @BeşiktaşJK @Nothingman
yok be canım ya onunda amg 5 de 1 di odaExerbaşkanıyken cıkıyodun
aleyküm selam hgSelam beyler iyi akşamlar bol şanslar :)
şu jokerden cekim gelsin yaparız bişeyler sana çekilişsiz yapıcamyok be canım ya onunda amg 5 de 1 di oda
ama bir dene önce 10 kişi yaz 9 kişiye ödül yine çıkmam emin olşu jokerden cekim gelsin yaparız bişeyler sana çekilişsiz yapıcam
Hb kral eyvallahaleyküm selam hg
Buradaki kaymağı bizim devlet yine 30 sene sonra farketti .sanal sporlar ,misket yarışı felan yasal a gelmiş mislide olaya bak ya
madem öyle açsınla başkan kumarhaneleri ,internette slot rulet felanı , zaten ülke batmış yeni kaynak işte al sana , ukanya ,arnavutluk kumardan geçiniyor sırfBuradaki kaymağı bizim devlet yine 30 sene sonra farketti .
Ya baskan neresi doğru ki burada kafaları çalışacak. Biz millet olarak engel koyma yasaklama anlarmıyız. her karar geç alınıyor buda öylemadem öyle açsınla başkan kumarhaneleri ,internette slot rulet felanı , zaten ülke batmış yeni kaynak işte al sana , ukanya ,arnavutluk kumardan geçiniyor sırf