- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
naptın fırlattın mı telefonuıyı gıderken ayagımıza celme takıldı sımıdıde telefon kırıldı sıkıntılar cok baskan ya
naptın fırlattın mı telefonuıyı gıderken ayagımıza celme takıldı sımıdıde telefon kırıldı sıkıntılar cok baskan ya
hırs yapmıs kaybedınce herhalde bıde sonradan grmsıtı galıba pezoulan o nasıl giris az daha yukarı yapsa mudahaleyi kırılmıs caner in bacak
10 oran 100 tl maksHoligan ne acmıstı ki
hahaha bu yorumu okuyunca insan mutlu oluyor be
once konusmayı ogren senı adam yerıne koyup cevap bıle vermeyecegımNe diyon la sen değişik, işin esprisi bişey söyledik anlayan anladı sana ne oluyor. Yırtık dondan çıkar gibi cikiyon her yerden sana kemik atarsak havlarsin. Otur oturduğun yerde
Bende iyim teşekkür ederim abim çalış çalış çalışmak güzel :)Sagol aydin kapitalizmin pencesindeyiz calisiyirum sen nasilsin
bende sasırıyorum valla cok ıyı bı takım en az hatayla oynuyortebrikler milli takım be on numara tas gibiyiz nazar degmesin.günden güne iyiye gidiyor takım valla uzun zamandır şu son 2 maç kadar zevk almamıstım helal olsun
mesajı sımdı gordum kusura bakma abıde gelıp konustugu laflara baksın yakısıyor mu yakısıyorsa eyvallahBir sonraki hakaret, küfür ortam bozan mesajı yazani da yasaklarım.