- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
merhaba hocam duymadım ben daha önce.kazansana diye bi site var daha önce duyan var mı acaba
merhaba hocam duymadım ben daha önce.kazansana diye bi site var daha önce duyan var mı acaba
Aradılar Bonus vericeklermiş de ama siteye baktım sanki sahte gibi geldi . lisansınızı öğrenebilir miyim diye wp den yazdım lisansımiz var serdar ortaç bile bizde oynuyor dedi :))merhaba hocam duymadım ben daha önce.
serdar ortacında adının gecmedigi yer kalmadı yazık la adamaAradılar Bonus vericeklermiş de ama siteye baktım sanki sahte gibi geldi . lisansınızı öğrenebilir miyim diye wp den yazdım lisansımiz var serdar ortaç bile bizde oynuyor dedi :))
??serdar ortacında adının gecmedigi yer kalmadı yazık la adama
Bet365 altyapımız var, Türkiye'de bu altyapıyı kullanan çok büro var Resul Bey, nolur benim hatrıma 50₺ yatırın yarışmamız var demişti bana ? Bilmiyor ki meteliğe kurşun sıkıyoruz, sabah akşam bonus kovalıyoruz. ??Aradılar Bonus vericeklermiş de ama siteye baktım sanki sahte gibi geldi . lisansınızı öğrenebilir miyim diye wp den yazdım lisansımiz var serdar ortaç bile bizde oynuyor dedi :))
.zodi ne oldu senın kupon parayı buldun buraya da uğramıyorsun @Zodiak
kanka zamanım yoktu yav nasıl gelmedi şeref yoksunları yav .:(19 maç geldi 1 tane annesiz Mansfield yaktı bitirdi beni.
görmedim bro tuttu sandım yav 2 maç kalmıştı .1.05 ne bileyimMaçları attım aga baksaydın ya neden daha fazla bozuyorsun moralimi ayıp. Tek maç tek golden yattı
kesin sahte site serdar abim hep reel oynar :dAradılar Bonus vericeklermiş de ama siteye baktım sanki sahte gibi geldi . lisansınızı öğrenebilir miyim diye wp den yazdım lisansımiz var serdar ortaç bile bizde oynuyor dedi :))
İçinden geçer belçikaakşam belçikaya 2 oran açmış holigan sizce oynanır mı milli maçları hiç takip etmiyorum ama bilemedim