uçtuDolar kuruna ne olmus
Ne olmuş ?Dolar kuruna ne olmus
UçmuşNe olmuş ?
Kanat mı takmış. Piyasalar kapalı değil mi? 2 saat sonra açılacak...
Asya piyasalari erken açılıyor ya ordan artış olmuşKanat mı takmış. Piyasalar kapalı değil mi? 2 saat sonra açılacak...
Ama uçması normal olur. Naci faizle doları kamçıladı, reis piyasadan dolarları toplayıp gece operasyonu çekti. Şimdi 8'in üstüne atarsa ooooohhhhh servete servet kat ?
beklenen durum, öğlen the guardian haber girip %14-15 artıcagını yazmıştı. :(Dolar kuruna ne olmus
Zaten gerçek değeri 10 civarı deniyodu çok tutunamayacağı belliydi 7 lereAsya piyasalarının açılmasıyla birlikte TL, #dolar karşısında erimeye başladı. Şu anda dolar kuru ortalama 8.30'dan işlem görüyor, bazı bankalar 8.50'ye kadar dolar satmaya başladı. Merkez Bankası'nı çocuk oyuncağına çevirmenin bedelini ödüyoruz. Bu arada birileri zengin oldu!
Bugun baktim ona bjk ozel oranlarina bakarken sonra vazgectimHoliganda özel oran oynamıstık yıllar önce dolar 8 olur diye
valla ne zaman oynadım hatırlamıyorum bile gelecege yatırım yapmısızB
Bugun baktim ona bjk ozel oranlarina bakarken sonra vazgectim
Kac lira veriyo gerci kazanirken bile kaybediyoz tl degersizlesince nasıl bi ulkeysekvalla ne zaman oynadım hatırlamıyorum bile gelecege yatırım yapmısız
emin misin A Haber de $ halen 5.90Ekli dosyayı görüntüle 95650 71 oranmış ? @Razor gelsin de yüksek oran tutturmak neymiş görsün ??