Bu nasıl bir güvenTsitsipas haftasonu nasıl bir ruh halinde olacağım tamamen sana bağlı uyandığımda üzme beni lütfen güzel kardeşim benim
Ekli dosyayı görüntüle 95566
Bu nasıl bir güvenTsitsipas haftasonu nasıl bir ruh halinde olacağım tamamen sana bağlı uyandığımda üzme beni lütfen güzel kardeşim benim
mail gelenlere galiba , yine de yatırım sayfasindan bonusu seç çıkıyor mu bakarsın. Manuel yuklenmiyor çünküBu bahigo herkese mi 500 veriyor ya , günaydın beyler
Tebrikler güzel oturtmuşsun . Çok rahat gelmişTsitsipas haftasonu nasıl bir ruh halinde olacağım tamamen sana bağlı uyandığımda üzme beni lütfen güzel kardeşim benim
Teşekkürler hocam ama pek rahat gelmedi aslında. Jokic ilk periyod 0, devrede 8 sayı attı şut fln kullanmıyordu hiç, yattı diye sinirle kalanı tenislere oynadım. Zverev'de ikinci set 5-2 geriye düştü oradan geri geldi tie-break'te aldı ikinci seti.Tebrikler güzel oturtmuşsun . Çok rahat gelmiş
son maç rahat gelmiş onu kastettimTeşekkürler hocam ama pek rahat gelmedi aslında. Jokic ilk periyod 0, devrede 8 sayı attı şut fln kullanmıyordu hiç, yattı diye sinirle kalanı tenislere oynadım. Zverev'de ikinci set 5-2 geriye düştü oradan geri geldi tie-break'te aldı ikinci seti.
Ms 4.5 alt dedim ya amk 14 tane atar artıkSivas Bey Ne Yapıyorsunuz ?
@Emana228 Gol hiç bu kadar banko olmamıstı
Oynadın mı harbi2-5 Dewamkeeeeeeeeeeeeee
Misli saklama olayına sende mi başladın be adam erkek adamın malı meydanda olur çıkar vur masaya
yok saklarım agaMisli saklama olayına sende mi başladın be adam erkek adamın malı meydanda olur çıkar vur masaya
Katıldım teşekkür ederim