Doğumgünü bonuslarına bak hemen ?
Bize bonus da vermezler şefDoğumgünü bonuslarına bak hemen ?
Ben veririm sana bonus , ama Gent'in 1 gol atması lazım ?Bize bonus da vermezler şef
Doğum günün olduğunu şimdi mi anladın ?Vay anasını doğum günüm olmuş en moralsiz doğum günüme giriş yaptım ancak yine de bin şükür halimize nefes alıyoruz anamız babamız hayatta daha ne isteyeyim gerisi düzelir
Eyvallah modum dileği tuttum üflüyorum sağolasın?
Mesaj geldi ordan hatırladım unutmuşum gitmiş abiDoğum günün olduğunu şimdi mi anladın ?
Kafan nerelerde be doğum günü unutulur mu ?Mesaj geldi ordan hatırladım unutmuşum gitmiş abi
Ben de unutuyorum, zaten hatırlayan ve hatırlatan da yok... ?Kafan nerelerde be doğum günü unutulur mu ?
kg oynayacağına 1 1 skor oyna başkan. iddaa ya ilk koyduklarında çok oynuyordum sonra baktım ki hiç bir mantığı yok iki gol oluyorsa 3 de olur olmazsa da canın sağolsunEğer bir daha kg var oynarsam cümle alem üstümden geçsin...
Dolu abi dolu?Kafan nerelerde be doğum günü unutulur mu ?
Normalde hiç oynamam, çok nadirdir. Bu maç 1-1 biter diye bekledim. Diğer maç sürprizdi zaten, keşke bunu da sürpriz diyip 3.5 üst oynasaydım...kg oynayacağına 1 1 skor oyna başkan. iddaa ya ilk koyduklarında çok oynuyordum sonra baktım ki hiç bir mantığı yok iki gol oluyorsa 3 de olur olmazsa da canın sağolsun
4 5 olunca insanin daha çok zoruna gidiyor kg bahsinde. Valla bak 0 8 bitmişti bir kere. Öyle ne bilim 8 atan takıma da 2.75 falan veriyordu yani kafa kafaya maçtı 8 yedi atamadı hamam oğlanları. O gün bugün kg mi aman aman :)Normalde hiç oynamam, çok nadirdir. Bu maç 1-1 biter diye bekledim. Diğer maç sürprizdi zaten, keşke bunu da sürpriz diyip 3.5 üst oynasaydım...
Eyvallah varol, herkesin sevdikleriyle mutlu yılları olsun inşallahiyi ki doğdun nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber @ByBal
Dogum gunun kutlu olsun . Dep atabilse acilirdi mac ama kaldi oyleNexaca kadınlar 2.5 üst olsa en güzel doğum günü hediyesi olacak