Gençler 3ü atar.
kısaca 23. şampiyonluk hayırlı olsun :))))gol değilse ve verilmişse fb ye p6 gelir haftaya da size temizinden kırmızı kart :) Çünkü Türkiye de eyyam bu şekilde işliyor
sergen izin verdirtmez böyle bir şeyegol değilse ve verilmişse fb ye p6 gelir haftaya da size temizinden kırmızı kart :) Çünkü Türkiye de eyyam bu şekilde işliyor
kayseriyi hakemle yenmeyin ilk öncekısaca 23. şampiyonluk hayırlı olsun :))))
bunu Berna dese neyse de senden duymak da ne bilim :(kayseriyi hakemle yenmeyin ilk önce
Kesene bereket simdi bir rol yapalım. İlk yarı 2, 5 3,5 4,5 mac arıyorum
christoph daum ,reloaded ,erol cloud in .@emana22
erolu bu sefer kesın kovarlar gibi başkan .
Bu seferde gitmezse ali koç ile cinsel birliktelik var dicemerolu bu sefer kesın kovarlar gibi başkan .
Erol’u ülkeden kovsunlar amk ama yanına o bariz forvet eksikken gs ye inat etsin diye ortasahayı kim aldıysa onu da yanına alsın forvet yok amk forvet yok irfancan Kahveci ziksin sizin olmayan beyninizierolu bu sefer kesın kovarlar gibi başkan .
şaka bı yanada maçı izledım fener 3 tane atar bahsi aldım ,rezıllık ötesı futbol ligin en kötü takımına 2-1 yenılme 3. golude yıyecektı genclerın mallıgından yemedı ,sadece 1 tane bala bır dırekten donen top var son dk ,yanı ali koç sevetının yarısını verdı takıma bak ,azız yıldırımı mumla arıyor fener vallaha ,bir gs li olarak dıyorum bunu yazık harbıdenBu seferde gitmezse ali koç ile cinsel birliktelik var dicem