- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
1 2 oldu Kış kış cinler kış kış
1 2 oldu Kış kış cinler kış kış
Bu sacma isler hep seni mi buluyo ?Beyler hiç zarar ettiğiniz bi çekim talebinin reddedilip risk birimi incelemesine alındığı oldu mu?
Arkadaş ben harbi bi yöntem biliyorum siteleri batırıyorum da benim mi haberim yok hani haberim yok desek o paralar cebimde de yok. Anlamadım gitti. 1000 yatırıp 875 talep veriyorum gene problem çıkıyor, futbol alt üstten başka bi halta oynadığım da anladığım da yokBu sacma isler hep seni mi buluyo ?
Hangi siteArkadaş ben harbi bi yöntem biliyorum siteleri batırıyorum da benim mi haberim yok hani haberim yok desek o paralar cebimde de yok. Anlamadım gitti. 1000 yatırıp 875 talep veriyorum gene problem çıkıyor, futbol alt üstten başka bi halta oynadığım da anladığım da yok
geçmiş olsun ağır i.nelik bu. Hangi siteArkadaş ben harbi bi yöntem biliyorum siteleri batırıyorum da benim mi haberim yok hani haberim yok desek o paralar cebimde de yok. Anlamadım gitti. 1000 yatırıp 875 talep veriyorum gene problem çıkıyor, futbol alt üstten başka bi halta oynadığım da anladığım da yok
Cozerler bonus aldiysan kontrol amaclidir
neyse ki sponsor. Ama yine de can sıkıcı bir durum çok soğutuyor insanı böyle şeyler
Zarar ettiğim yatırımda sitenin kazandığı yatırımda site nasıl bi risk görebilir de risk birimi inceliyor onu anlayamadımCozerler bonus aldiysan kontrol amaclidir
Bilmiyorum kiZarar ettiğim yatırımda sitenin kazandığı yatırımda site nasıl bi risk görebilir de risk birimi inceliyor onu anlayamadım
Pusulada ayni problemi yaşadım son 1 ayda 2 k kardayim diye önce bonus kestiler sonra aynidiBeyler hiç zarar ettiğiniz bi çekim talebinin reddedilip risk birimi incelemesine alındığı oldu mu?
şimdi baktım da pusulanın nesi cazip ki ? %15 cevrimsizi yanlış görmediysem cevirim sarti 1.80 :) O nasıl cevrimsiz bonus öylePusulada ayni problemi yaşadım son 1 ayda 2 k kardayim diye önce bonus kestiler sonra aynidi
Kanka 100 liraya 2 kod ve yuzde 15 cevrimsiz alıyorum cevrimde hic sıkıntı yaşamadım artıda olduğum nadir sitelerden oyle yada böyle yatirdigim zaman çekiyorum:)şimdi baktım da pusulanın nesi cazip ki ? %15 cevrimsizi yanlış görmediysem cevirim sarti 1.80 :) O nasıl cevrimsiz bonus öyle
Sen gerçi basketçisin 1.80 oran fark etmiyor :) Ama gel gör ki dk 11 den sonra 1.80 olmuyor 0.5 üst o yüzden cazip gelmedi :)Kanka 100 liraya 2 kod ve yuzde 15 cevrimsiz alıyorum cevrimde hic sıkıntı yaşamadım artıda olduğum nadir sitelerden oyle yada böyle yatirdigim zaman çekiyorum:)