- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
günaydın herkese sabah sabah hindistan women ligine oynadık
Eyvallah başkan ödeme var 12 ye kadar acil 500 lira ondan aceleci davranıyorum 2 saati geçti daha izin verilmedi@PersPrensi gelir sabretmen lazım ödeme hız konusunda bir şey yapamayız
yenisini yaz silerim ben eskisini@Torun Betmarket tahmin yarışmasında tahminimi yazdım kullanıcı adımı yazmayı unuttum.silemiyorum da ne yapmam gerekir.
evet şike yapmalarını söyledim :(@Torun şu Polonya daki basketbol takımı senin mi
Toruń, Polonya'nın kuzey kesiminde Vistül Irmağı üstündedir. Haziran 2014 sayımlarına göre şehirde 203.148 kişi yaşamaktadır. Mikolaj Kopernik'in doğum yeri olan bu ortaçağ şehri, UNESCO Dünya Tarihî Miras Sit Alanı listesinde yer almaktadır. Toruń eskiden Toruń Voyvodası ve Pomeranya Voyvodası'nın başkentiydievet şike yapmalarını söyledim :(
yok oynamadım espirisine söyledim öyle ? oynicaktım baktım son zamanlarda para felan çekmişsin dedim heralde 2.5 üst gelir alt mı oldu jsjsj ?Oynadın mı
hahah ayıpsın üst oldu tabiki iyi de oran vardıyok oynamadım espirisine söyledim öyle ? oynicaktım baktım son zamanlarda para felan çekmişsin dedim heralde 2.5 üst gelir alt mı oldu jsjsj ?
bildim abi baktım 20-25 k vurmuşsun 2-3 gündee :) dedim bu yine üst çalar heraldehahah ayıpsın üst oldu tabiki iyi de oran vardı
20-25k mı vurmuşum @Lutonbaşkanı doğru mu abi bu sence duyduğuma göre 20-25k vurmuşum :/bildim abi baktım 20-25 k vurmuşsun 2-3 gündee :) dedim bu yine üst çalar heralde
kardoooo vurucan işte benim hayatım totemdir rahat ol :) biliyoz matematğimiz var baktım 4 günde 8 civarı çekim başka bi yerde 1000 k söyle 9 k , 15-16 k daha vurucan sen söyle hee vurmışammm vuracan inş :)20-25k mı vurmuşum @Lutonbaşkanı doğru mu abi bu sence duyduğuma göre 20-25k vurmuşum :/