- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
off kursa yazılmak icin harika bir oranNeden olmasın sallaması Ekli dosyayı görüntüle 95021
off kursa yazılmak icin harika bir oranNeden olmasın sallaması Ekli dosyayı görüntüle 95021
La 2 oldu sandım amk heyecanlandım boşyeregollllasssooo emanasoooooooooooooo @Emana22
ben yeni gördüm golüLa 2 oldu sandım amk heyecanlandım boşyere
Sıkma canını ilk defa mi lose oldunLa 2 oldu sandım amk heyecanlandım boşyere
ne deliyem ne akıllı benem ağam benem sürakıllı öğle deme öğle deme ağam alınırammm , sende aynı yerden çıkmışsan bende aynı yerden çıkmışamBu deli yine nasıl geldi la buraya bebe sülük gibi yapıstı foruma
yok abe gayet saglıklık bir bireyim 2-3 ay önce gittim çekap yaptırdım bi sıkıntım yok çok şükür.Kan degerlerim normal , kalp ritimim iyidir. Çok şükür nazar degmesin. Sende nasıl sağlık durumları ? iyi inş ?@BasketballTipster akıl sağlığınla ilgili sorunlarınmı var?
Biyojolojik olarak sormadım AKIL sağlığıyok abe gayet saglıklık bir bireyim 2-3 ay önce gittim çekap yaptırdım bi sıkıntım yok çok şükür.Kan degerlerim normal , kalp ritimim iyidir. Çok şükür nazar degmesin. Sende nasıl sağlık durumları ? iyi inş ?
dayım kazansın yav :S dayımın parasında gözü olanın gözü çıksın yavvv Allahım dayıma ver yavvvvvLa 2 oldu sandım amk heyecanlandım boşyere
yok kral 15 yaşından beri kafayı çektiğim için , beynim günün çogu zamanı uyuşuktur.Biyojolojik olarak sormadım AKIL sağlığı
allahım dayıma 2 çuval altın ver çuval parasınıda ayrı ver yarabbimmben yeni gördüm golü
dayı namısımaaa tüm enerjimi snerjiimi açıyorum maçları veriyorum abeeeSen gel bari zalimin evladı Ekli dosyayı görüntüle 95023