Moderatörler düzenliyorlar onlara söyleAçtığı her başlık hatalı, her konusunda yazdığında tonla yazım ve imlâ yanlışı var. Bu Kutadgu Bilig nasıl Türk Dili okuyor
Moderatörler düzenliyorlar onlara söyleAçtığı her başlık hatalı, her konusunda yazdığında tonla yazım ve imlâ yanlışı var. Bu Kutadgu Bilig nasıl Türk Dili okuyor
@ravis44Guzelmis la bi an Rolling avcısı olacaz diye cok korktum Ekli dosyayı görüntüle 47883
Foruma dizi film tartışmak için giriyon amkGuzelmis la bi an Rolling avcısı olacaz diye cok korktum Ekli dosyayı görüntüle 47883
şu an çok utandım
Senin gibi odul almak İcin girmiyorum deliForuma dizi film tartışmak için giriyon amk
dediğin gibi bunun ki zengin işi tatar 10 kez jeton yaz dedi yazmıyor halenSenin gibi odul almak İcin girmiyorum deli
Bilse gercekten Tatar atacak oraya siirler makaleler ile yazardı jetonudediğin gibi bunun ki zengin işi tatar 10 kez jeton yaz dedi yazmıyor halen
Yazsana bisi denicemBurayada yazarım jetonumu para göndermek zorunda kalırsınız hepinizi etiketlerim.
Tatar da bi değişik foruma ilk geldim etkinlik üstüne etkinlik , sonra 20k çekmeler dedim bu forumun ağası bu. Sonra bi baktım 8 kez banlandi 16 kez özel mesajı kapatıldıBilse gercekten Tatar atacak oraya siirler makaleler ile yazardı jetonu
Hoşgeldin yemeksepetiÖdül avcısı değilim olanlar düşünsün amk
Ekli dosyayı görüntüle 47886
@BARON NECMİ dusunsunÖdül avcısı değilim olanlar düşünsün amk
Ekli dosyayı görüntüle 47886
Ödeyeceksen göndereyimHoşgeldin yemeksepeti
2700 i kendi konuma yazdığım mesajlardır bunların amk elaleme bol şanslar, tebrikler yazıp çekiliş istiyom@BARON NECMİ dusunsun
Kendi konuna yazdıgını 2700 mesajın 1700u NE yorumdur2700 i kendi konuma yazdığım mesajlardır bunların amk elaleme bol şanslar, tebrikler yazıp çekiliş istiyom
Aga saçmalamaKendi konuna yazdıgını 2700 mesajın 1700u NE yorumdur
HahahahahahahahaahahTatar da bi değişik foruma ilk geldim etkinlik üstüne etkinlik , sonra 20k çekmeler dedim bu forumun ağası bu. Sonra bi baktım 8 kez banlandi 16 kez özel mesajı kapatıldı