10 numara namaz kılarım@emana22 ula emana abimm öyle bu 2 gündür konuşamıyoruz pek biraz işlerim var foruma giriyorum ama öyle açık kaliyor muhabetlere giremiyorum okadwr yoksa saygimz da sevgimizde sonsuzdur sana karşı
10 numara namaz kılarım@emana22 ula emana abimm öyle bu 2 gündür konuşamıyoruz pek biraz işlerim var foruma giriyorum ama öyle açık kaliyor muhabetlere giremiyorum okadwr yoksa saygimz da sevgimizde sonsuzdur sana karşı
Sen anlat bari :)
On numara sevişirim bende anlarsın ya10 numara namaz kılarım
La yazdık yaSen anlat bari :)
Aydınım sıkıntı yok senin Bi sıkıntın olmasın yeter bize zaten totomuzun korkusu ile yazıyorduk sana iyi oldu biraz adrenalin dustu@emana22 ula emana abimm öyle bu 2 gündür konuşamıyoruz pek biraz işlerim var foruma giriyorum ama öyle açık kaliyor muhabetlere giremiyorum okadwr yoksa saygimz da sevgimizde sonsuzdur sana karşı
Dediğin şey yok bende :)La yazdık ya
profil hesap detayları orda yukarda 3 tane çizgi çıkıyor ordan mesaj bölümleriSen anlat bari :)
Ne bu Faruk eczanesi miprofil hesap detayları orda yukarda 3 tane çizgi çıkıyor ordan mesaj bölümleri
En sağlam adam benim sen bana güven hep her zaman sıkıntı yok abim teşekkürler:) iyi geceler herkese :)Aydınım sıkıntı yok senin Bi sıkıntın olmasın yeter bize zaten totomuzun korkusu ile yazıyorduk sana iyi oldu biraz adrenalin dustu
Aga akşam akşam beni mi sınıyon sen
Profilinize tıkla önce.
Buldum tamak anlatma şekilleri kaisik geldi :rolleyes:Profilinize tıkla önce.
profiline tıkla ekrani saga kaydır mesaj bölümleri çıkacak
tipster dediğin böyle olacak işte bizim @emana22 nin profile girsek full dizi muhabbetiNeredeyse denkmis Ekli dosyayı görüntüle 47882