Başkan bu adamlar onaylamayacak zaten bu bu ikinci seferdi
yok approved demesi lazım yeniden yüklemeyi dene başa e posta ile
yok approved demesi lazım yeniden yüklemeyi dene başa e posta ile
Ben batasusa atmıştım2. Ayın sonunda onaylandı hesaba geçmiş nerede kullanabilirim bilgisi olan var mı ?
nasıl atılıyor ben bulamadım ya :sBen batasusa atmıştım
Şimdi öncelikle blockchaine gir stellar para birimini btcye çevir yapamazsan google yaz çıkıyor. Ondan.sonra betasus para yatır sekmesinden bitcoini seç tutarı yaz ve sana verecekleri wallet hesabını kopyala. Blockchaine tekrar gir btc gonder de kopyalafigin adresi yapistir gitsinnasıl atılıyor ben bulamadım ya :s
deniyorum birazdan teşekkür ederim :)Şimdi öncelikle blockchaine gir stellar para birimini btcye çevir yapamazsan google yaz çıkıyor. Ondan.sonra betasus para yatır sekmesinden bitcoini seç tutarı yaz ve sana verecekleri wallet hesabını kopyala. Blockchaine tekrar gir btc gonder de kopyalafigin adresi yapistir gitsin
1 gün oldu tam bekliyorum para hala betasus'a geçmedi sende böyle oldumuŞimdi öncelikle blockchaine gir stellar para birimini btcye çevir yapamazsan google yaz çıkıyor. Ondan.sonra betasus para yatır sekmesinden bitcoini seç tutarı yaz ve sana verecekleri wallet hesabını kopyala. Blockchaine tekrar gir btc gonder de kopyalafigin adresi yapistir gitsin
Evet baya beklettiler1 gün oldu tam bekliyorum para hala betasus'a geçmedi sende böyle oldumu
dün attım bu saatte hala hesabıma geçmedi ne kadar saçma :)Evet baya beklettiler
Airdrop ne zaman gelirse o zaman alırsın 2 ayı bulur@FastGhost ben bi turli alamiyorum claim maili gelfi belgeler onayli hesabima gelmiyor sen nasil alabildin
Ben Nisanın başında üye oldum 1 günde onaylandı geçenlerdede 25 doları verdiler sen neden şubattan beri bekliyorsun anlamadım alman lazımdı şimdiye21 şubattan beridir bir şeyin geldigi yok
Böyle bi mail geldikten sonra yüklenecekBenim her seyim onayli gelmiyor anlamadim 21 Subattan beridir bir sorun olmali veya ince bir bugumu var bu isin almak icin bilemiyorum