Bende öyle sanıyordum ama kimlik istemiyorlar sen giriş yapıp gönderiyorsunben de hala kimlik istemelerini bekliyorum. Ama selfie falan cekiliyomus dogru mu ?
Bende öyle sanıyordum ama kimlik istemiyorlar sen giriş yapıp gönderiyorsunben de hala kimlik istemelerini bekliyorum. Ama selfie falan cekiliyomus dogru mu ?
Selfie istiyorlarben de hala kimlik istemelerini bekliyorum. Ama selfie falan cekiliyomus dogru mu ?
güldürdün beni traş falan olun iyiydi buvalla neye göre onaylanır bilmiyorum bazınınki 1 saat içinde bazınınki 10 günde onaylanıyor selfie de kimliğin okunurluluğuna dikkat edin kimlikteki halinize en yakın halde selfie çekin traş falan olun işte bilmiyorum
Sen selfie çektin mi başkan sende bir sıkıntı var işlemlerinde 2 hafta sürmez bu2 haftadır beklyıoruz
sürdü. ben de hatırlamıyorum kı naptıgımı hala ıncelemede dıyor . selfıe degıldıSen selfie çektin mi başkan sende bir sıkıntı var işlemlerinde 2 hafta sürmez bu
Başkan mobil uygulamayı indirip yaptım ben selfie vardısürdü. ben de hatırlamıyorum kı naptıgımı hala ıncelemede dıyor . selfıe degıldı
Mobil uygulamadan yapcan kardeşben sitesindeydim mobil uygulaması ney
sitede ki yuklediğimizi nasıl iptal edeceğizMobil uygulamadan yapcan kardeş
blockhain yaz arama motoruna indir uygulamayı
yok approved demesi lazım yeniden yüklemeyi dene başa e posta ileŞimdide gol level in review diyor onaylandı mı demek @babasefer
Tmmyok approved demesi lazım yeniden yüklemeyi dene başa e posta ile