yeni kimlik kartında varBu belgeleri yüklüyorum jetona kimlik için son kullanma tarihi soruyor o ne oluyor beyler ?
ya kasma bu kadar 1 saat geç gelsin sağlam gelsinİncelenmeye başlandı diyor eskiden canlı destek vardı bu siteye ya bana mail demişti ama yanlısmı yaptık siteye de yükleniyormuş mail atsak dahamı hızlı olurdu.
Tebrikler güle güle harca.hastahane yuzunden pek takip edemedim sonlara yetiştim.siteleri soymaya devam edin :)@Bjkhonlama @acarbey02400 @buraksk @aspirin38 @jossua Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yanımdaydınız bütün maçları takip ederken.Çekim talebi veriyorum sımdı ödenince hediyelerinizi atacağım.
Yastik altı yap iyi gelirAynen aynen uykum var ondan acele ediyorum sımdı canlıyı buldum mail atacam hemen onaylatıp çekeyım yatacam çok uykusuzum.
Jeton ile çekimde 1xbet hızlısı yok.jeton benim evragı anlık onaylamıştı.Aynen aynen uykum var ondan acele ediyorum sımdı canlıyı buldum mail atacam hemen onaylatıp çekeyım yatacam çok uykusuzum.
Aynen sımdı attım mail hemen onaylıcak jetondan çekeyim kesinti olmaz demi jetondan ?Jeton ile çekimde 1xbet hızlısı yok.jeton benim evragı anlık onaylamıştı.
Benim bildiğim olmuyorAynen sımdı attım mail hemen onaylıcak jetondan çekeyim kesinti olmaz demi jetondan ?
kesinti olur da %2 miydi öyle hatırlıyorumAynen sımdı attım mail hemen onaylıcak jetondan çekeyim kesinti olmaz demi jetondan ?
kesinti olmuyo 1000tl aşağısında. yukarısınıda işlem yapmadığım için bilmiyorum.kesinti olur da %2 miydi öyle hatırlıyorum
Hayır kesinti olmuyorAynen sımdı attım mail hemen onaylıcak jetondan çekeyim kesinti olmaz demi jetondan ?
jeton onaylanıyor sımdı jeton çekicem evet bu bana lazım çünkü sürekli 1xbet ile olan işlemlerde.Bencede jeton çek
Aynen kardesim onaylanırsa çekim hemen geliyor zatenjeton onaylanıyor sımdı jeton çekicem evet bu bana lazım çünkü sürekli 1xbet ile olan işlemlerde.
Onaylatalım kafamız rahat olsun.