Yazarken gol oldu dediğim gibi 3-1 bitecek :)Yan taraf cami namazı bekliyordum.10 dakikaya gelirim.gol attırın:)
Tebrikler :)Teşekkürler arkadaşlar güzel geldi gerçekten ilaç gibi efsane cuma günü :)
Bu günü unutmucam.1xbet gibi kaliteli bir sitede oynamak daha da güzel zevkli oluyor.
Bonus falan umrumda değil artık betcolarla uğraşmıcam kesinlikle.
Ekli dosyayı görüntüle 37232
Kazandigin zaman oranlar bonuslardan daha fazla kazanç sagliyor bazenTeşekkürler arkadaşlar güzel geldi gerçekten ilaç gibi efsane cuma günü :)
Bu günü unutmucam.1xbet gibi kaliteli bir sitede oynamak daha da güzel zevkli oluyor.
astekbet de aynı altyapı o da hızlıTeşekkürler arkadaşlar güzel geldi gerçekten ilaç gibi efsane cuma günü :)
Hangi yontemle cekiuosun cekim sureleri ne kadar@Bjkhonlama @acarbey02400 @buraksk @aspirin38 @jossua Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yanımdaydınız bütün maçları takip ederken.Çekim talebi veriyorum sımdı ödenince hediyelerinizi atacağım.
evet astekbet lordspace hepsi aynı altyapı fakat ben yıllardr 1xbet alıştım.Onlarla hiç çalışmadım yatırım yapmadım.astekbet de aynı altyapı o da hızlı
astekbet de sponsor ve hızlı yatırım çekim yapılıyor beğendim siteyi daha mağduriyet yaşamadım oranları da gerçekten çok çok güzelevet astekbet lordspace hepsi aynı altyapı fakat ben yıllardr 1xbet alıştım.Onlarla hiç çalışmadım yatırım yapmadım.
1xbet dünyaca daha ünlü bir site.
erken onaylanıyor diye biliyorum benimki erken onaylanmıştı en azındanPapara çekerdim fakat limit dolu kesinti yapmaması adına cmt çekeceğim beyler.
Jeton çok hızlı ödendiği söyleniyor 1xbetin hiç jeton çekmedim hesabım var fakat onaylı değil.
Jetonu hemen onaylıyorlarmı kimlik gönderince.Jetondan kendi hesabıma çekemem yoksa.
Onaylaniyor diye biliyorum. Ama jeton yavaş digerlerine gorePapara çekerdim fakat limit dolu kesinti yapmaması adına cmt çekeceğim beyler.
Jeton çok hızlı ödendiği söyleniyor 1xbetin hiç jeton çekmedim hesabım var fakat onaylı değil.
Jetonu hemen onaylıyorlarmı kimlik gönderince.Jetondan kendi hesabıma çekemem yoksa.
Aynen jetonn hızlıYok jeton en fazla 5 dk ödüyor 1xbet. Geçen havale ile talep verdim gece tabi sabah yolladılar ertesi 1-2 gibi 1,8k yı.Eğer jeton versem gece öderdi hemen.Şimdi onaylatayım bu bana her zaman lazım olur.Buna çekeyım yazık günah az para değil paparanın karnına sokmayalım 45 lirayı.