gene iş bize kaldı :) destek verinde bugünde @Betasus Büro Destek ile yola devam edelim okuyup geçeni varya :) konu altına herkes yorum yazsın arkadaşlar hadi gazamız mübarek olsun
Ne yapiyoruz tam anlamadim .gene iş bize kaldı :) destek verinde bugünde @Betasus Büro Destek ile yola devam edelim okuyup geçeni varya :) konu altına herkes yorum yazsın arkadaşlar hadi gazamız mübarek olsun
Bizden daha çok o sitede kaybedip çekim yapamayıp ama genede vazgeçmeyen varmı acaba merak ediyorumgene iş bize kaldı :) destek verinde bugünde @Betasus Büro Destek ile yola devam edelim okuyup geçeni varya :) konu altına herkes yorum yazsın arkadaşlar hadi gazamız mübarek olsun
biz yapmayacağız top betasus da bakalım ne süpriz yapacak :)Ne yapiyoruz tam anlamadim .
arada bir çekim yapıyoruz be kardeşim çekim yap kazan derse sıçtık foyamız ortaya çıkar :)Bizden daha çok o sitede kaybedip çekim yapamayıp ama genede vazgeçmeyen varmı acaba merak ediyorum
Yapıyoruz ufakta olsa çok yatırım ama çekemiyoruz :) :) :)@Betasus Büro Destek o kadar yatırım yapıyorum. Yap bir güzellik :)
Onu demesin diye diyorum geçen sefer dediğinde 100 100 çeken bir sürü kişi vardı :) ben 1.5 ay önceki çekimi paylaştım :)arada bir çekim yapıyoruz be kardeşim çekim yap kazan derse sıçtık foyamız ortaya çıkar :)
Dünden sonra başlikta sponsor yazan yere girmiyorlar . @Retrobet Büro Destek sen gelebilirsin :) sıranı saldin .Büroların destekleri foruma girmeye korkuyor artık giren büro güne - 2500 tl ile başlıyor :)
1000 kasa kardeşim :)Büroların destekleri foruma girmeye korkuyor artık giren büro güne - 2500 tl ile başlıyor :)
Dün verdi bugün birşeyler yapacak yeterki siz isteyin dedi :)@Betasus Büro Destek vatandaşın sesine kulak ver :)