Bende çalışmoyprum uzerine masraf var bizde katkı saglıyoruz işte yoksa bende şimdiye burayo 50 70 felan yapardımValla kardesim haziranda ise geri donucem calisiyor olsam simdiye bi emana kadar da ben alirdim :ROFLMAO:
Bende çalışmoyprum uzerine masraf var bizde katkı saglıyoruz işte yoksa bende şimdiye burayo 50 70 felan yapardımValla kardesim haziranda ise geri donucem calisiyor olsam simdiye bi emana kadar da ben alirdim :ROFLMAO:
Bende Lucky den sonraa odeeon hariç hepsinden aldım biletValla hacım ben biletlere kafayı taktım 300 tl ile basladım inan para bitene kadar alıcam dedim uziden almamıştım cekilisi bos izlemek zoruma gitmisti hırs yaptım :)
Odeon sıkıntılı geldi bana kimse bulasmadı zaten öyle orada duruyor :) gec odeme yapıyormus sanırım Bi de papara aktif degilBende Lucky den sonraa odeeon hariç hepsinden aldım bilet
Uzide ben cok balliydim ya 1 tane biletim vardi onuda hosgeldin bonusu icin almistim. O gün hic param kalmamisti cekilisten de umudum yoktu 250 tl cikmistiValla hacım ben biletlere kafayı taktım 300 tl ile basladım inan para bitene kadar alıcam dedim uziden almamıştım cekilisi bos izlemek zoruma gitmisti hırs yaptım :)
Adamlara üzüldüm ama ya orda kurtlandılar :ROFLMAO:Odeon sıkıntılı geldi bana kimse bulasmadı zaten öyle orada duruyor :) gec odeme yapıyormus sanırım Bi de papara aktif degil
Bana baş çıkmıştı 0 bonus bile çıkmadıUzide ben cok balliydim ya 1 tane biletim vardi onuda hosgeldin bonusu icin almistim. O gün hic param kalmamisti cekilisten de umudum yoktu 250 tl cikmisti
O pic de 2 bilet aldı 500 cıktı saheser ile aldı bileti cıkarsa ortagız dedi sonra ses seda yok saheser de ustune gitmedi muhabbetinUzide ben cok balliydim ya 1 tane biletim vardi onuda hosgeldin bonusu icin almistim. O gün hic param kalmamisti cekilisten de umudum yoktu 250 tl cikmisti
Sorma kardesim piyasalar berbat koskoca turk telekom bizi ucretsiz izne cikardi. Simdi de baska ile gonderme gibi seyler dusunuyorlarmis. Isten ciksinlar diye. Bakalim nolacal sonumuz. Allahtan evli barkli degiliz. Onlar icin daha zorBende çalışmoyprum uzerine masraf var bizde katkı saglıyoruz işte yoksa bende şimdiye burayo 50 70 felan yapardım
Aaa geecekten mi adam tam dolandiriciymis yaO pic de 2 bilet aldı 500 cıktı saheser ile aldı bileti cıkarsa ortagız dedi sonra ses seda yok saheser de ustune gitmedi muhabbetin
Vay hainler yaSorma kardesim piyasalar berbat koskoca turk telekom bizi ucretsiz izne cikardi. Simdi de baska ile gonderme gibi seyler dusunuyorlarmis. Isten ciksinlar diye. Bakalim nolacal sonumuz. Allahtan evli barkli degiliz. Onlar icin daha zor
Gökhan mı bzde ona abi dedik guvendik vallaO pic de 2 bilet aldı 500 cıktı saheser ile aldı bileti cıkarsa ortagız dedi sonra ses seda yok saheser de ustune gitmedi muhabbetin
Aynen ekran falan attı bana dedim söyle dedi ****** et 250 Tl icin degmez adamı tanımıs olduk falan yaptıAaa geecekten mi adam tam dolandiriciymis ya
Valla abi bizde guvendık de bizi. Dolamdırmadı ben dıyunca şok oldum zaten değmez ya para içib böyle şeylereAynen ekran falan attı bana dedim söyle dedi ****** et 250 Tl icin degmez adamı tanımıs olduk falan yaptı
Tam bir pic suzme anasi dogurmamis sicmis bunu. Saheser o zaman soyleseydi en azından tatarin 70 kurtulurduAynen ekran falan attı bana dedim söyle dedi ****** et 250 Tl icin degmez adamı tanımıs olduk falan yaptı
AynenGökhan mı bzde ona abi dedik guvendik valla
Piyasa allak bullak devlette para yok 3 ay önce buyuksehire den yuklu para alacaktık durdurdular ödemeleri kasa 0 suan secimde giderse sen o zaman görSorma kardesim piyasalar berbat koskoca turk telekom bizi ucretsiz izne cikardi. Simdi de baska ile gonderme gibi seyler dusunuyorlarmis. Isten ciksinlar diye. Bakalim nolacal sonumuz. Allahtan evli barkli degiliz. Onlar icin daha zor
Hayırlı geceler abiArkadaslar ben yatiyorum. Kendinize iyibakin bol kazanclar. Hayirli geceler
Onların ben aq 350 olucak tı ne güzrlUtana bak umut sov yapıyor sov sizin yatmanızı beklemiş picler