Abi bu saate uyuyamayız jazz bize iyilik yapar sever dönüşleriGormedim bol sans kardeşm hadi iyi geceler bu kupon yatar utah hayvanlastı simdi de :)
Saol abiBol şanslar kardeşim
Savunma yapsın hem sen kazan hem ben :) atalanta Lanet takım ezer gecer jazz insAbi bu saate uyuyamayız jazz bize iyilik yapar sever dönüşleri
İnşallah 1 sayı geride utah döv şunları :ROFLMAO:Savunma yapsın hem sen kazan hem ben :) atalanta Lanet takım ezer gecer jazz ins
Aptallastı utahİnşallah 1 sayı geride utah döv şunları :ROFLMAO:
Iyi ki alt almişsın ;)Aptallastı utah
Bunlar kazansa bile 2 sayıda bırakırAptallastı utah
Deli gibi atıyorlardı :) nyse bu perden de yırttım 2 Macta kaldı 5 per. Gecmis olsun umutum kahpe bunlar hep ilk perleri supriz takımlar alıyorIyi ki alt almişsın ;)
Şerefsizler ya atalanta givi takım karşısında neler yaptılar en azından bilet aldıkDeli gibi atıyorlardı :) nyse bu perden de yırttım 2 Macta kaldı 5 per. Gecmis olsun umutum kahpe bunlar hep ilk perleri supriz takımlar alıyor
Saol abiGecmis olsun :( @umut98
Lucky de aldıgın bilet gibi olur ins :)Şerefsizler ya atalanta givi takım karşısında neler yaptılar en azından bilet aldık
Bal damlıyor bal abi ya :ROFLMAO:Lucky de aldıgın bilet gibi olur ins :)
2000 senin hakkın amaLucky de aldıgın bilet gibi olur ins :)
Totalde 1k cıksa da yeter bana cogunda gozum yok. Bakalım limit arttırımı olursa 100 bilet hedefim var2000 senin hakkın ama
Gönlüne göre olsun abiTotalde 1k cıksa da yeter bana cogunda gozum yok. Bakalım limit arttırımı olursa 100 bilet hedefim var
Utah oynamayı unutmuşGecmis olsun kardesim. Denver ilk ceyrek -1.5 almistim.
Kazancla bunu aldim.
Ekli dosyayı görüntüle 13111