Allah kahretsin kafayı yıyecegım. Üstümde bi kara bulut dolasıyor 25 tl biel düsmedi tebirkler tekrardan
Kattıgın içni teşekkür ederim abi 5 kısı arasından dusmedım teşekkür ederim. iyi geceler sagolasınçekiliş yapıldı
jeton çekimi iptal oldu sordum bekliyorum yarın çözeriz olmazsa
Jetonla yatirmadimi jetonla cekemezsin abiçekiliş yapıldı
hahaahha yahu ben çekiliş olduğu zaman bişey beklemiyorum o bende hobi oldu 4/3 kişi olsa dışarda kalan ben olurum sen yine bakıyorum arada çekilişlerde çıkıyorsun benim hiç çıktığımı gördünmüÇikanlara tebrikler, Allah çarpsın 5 kisi arasında bıle cıkmadım üzerimde bi cenabetlik vvar herhalde :)
kesene bereket abiçekiliş yapıldı
BolsansAttım hadi bol sans
Papara at bana metoKattıgın içni teşekkür ederim abi 5 kısı arasından dusmedım teşekkür ederim. iyi geceler sagolasın
yok vallahi görmedim şahsenhahaahha yahu ben çekiliş olduğu zaman bişey beklemiyorum o bende hobi oldu 4/3 kişi olsa dışarda kalan ben olurum sen yine bakıyorum arada çekilişlerde çıkıyorsun benim hiç çıktığımı gördünmü
columbus crew'in banko golü var o kadar içim rahat kaleyi dövüyor dövüyor. kornerlerde çılgın atıyor gol yakınAttım hadi bol sans
Tersten geldi gol :)columbus crew'in banko golü var o kadar içim rahat kaleyi dövüyor dövüyor. kornerlerde çılgın atıyor gol yakın
bana çıkmaz ben kendim yapayım yine bana çıkmaz çekiliş işi bana çöpsaka maka 2 miz cıkmamışız ya hahahaha
@FastGhost
farketmez emrah KG olacak seyret :)Tersten geldi gol :)
Bizde cenabetlik var bak yemin ediyorum üstümüzde kara bulut var ya reisbana çıkmaz ben kendim yapayım yine bana çıkmaz çekiliş işi bana çöp
Teşekkür ederiz, Kral dahl ettigin için 5 kisi arasından cıkmamak fobi oldu hahaha :)BEYLER ÇEKİMLER İPTAL OLUYOR YARIN HALLEDERİZ OK