jetonla çekim vetrdim bakalım
Çekilişi, yapabilecek durumdaysan yap abi, Sonra İstersen uyu merak ettım kımler cıkacakgözlerim kapanıyor arkadaşlar yarın devam edriz inş
Sonunda sende jetoncu oldun :)jetonla çekim vetrdim bakalım
TEKRARDAN tebrık ederim.jetonla çekim vetrdim bakalım
Geç kaldım, abi dahil etmek Istemezsen problem yokbeyler yazılanları bir okuyaım çekiliş yapalım haksızlık olmasın
Ben oynayayım bari cok eminsin haitiyi kacırdıkMiami United FC2 - 1Central Florida Panthers SC bu maç 4.5 üst olur abi. garantisini veriyorum. tek bas fişi çek @xmen7772
bu maçı yazdımda daha demin 2 dakikada 2 gol çıktı 4-1 şuan 4.5 üst kazandı maç istiyorsan vereyim bir tane dahaBen oynayayım bari cok eminsin haitiyi kacırdık
Valla bende ona sasırdım simdi girdim :) yok yatacağım da gitmeden oynarım dedim o da kacmıs cumletrn hayırlı gecelerbu maçı yazdımda daha demin 2 dakikada 2 gol çıktı 4-1 şuan 4.5 üst kazandı maç istiyorsan vereyim bir tane daha
oynayabiliyorsan 1.80den columbus crew maçına KG var oyna 1.80den gelicektir. emanaValla bende ona sasırdım simdi girdim :) yok yatacağım da gitmeden oynarım dedim o da kacmıs cumletrn hayırlı geceler
Sağol sanada iyi gecelerValla bende ona sasırdım simdi girdim :) yok yatacağım da gitmeden oynarım dedim o da kacmıs cumletrn hayırlı geceler
oyna yat ben seni sabah kalktığında wonlamış olurum columbus crew gol atar.Valla bende ona sasırdım simdi girdim :) yok yatacağım da gitmeden oynarım dedim o da kacmıs cumletrn hayırlı geceler
Çikanlara tebrikler, Allah çarpsın 5 kisi arasında bıle cıkmadım üzerimde bi cenabetlik vvar herhalde :)
Attım hadi bol sansoyna yat ben seni sabah kalktığında wonlamış olurum columbus crew gol atar.