Cesurum 2 biletle kaptık yarın görüşürüz senle@lutonbaskanı tebrikler 2 biletle hayatinin sansini burda kullanmamissindir umarim :)
vallahi sorma kardeşim :)Dedim sana @lutonbaskanı
hahahah gollllllllllllllllllll çöldeki su gibi geldi resmen@lutonbaskanı karagümrük şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnn
TebriklerCesurum 2 biletle kaptık yarın görüşürüz senle
Valla cok iyi oldu ben emrahtan umutluydum yabanciya gitmedi yine bize geldi :) emraha cikmadimi birsey yayin donuyodu bende senden sonra kapattimCesurum 2 biletle kaptık yarın görüşürüz senle
Ah ah cesur seri bası girdik bası alıp cıktık :) @lutonbaskanı sen kazanmasaydın cidden uyuyamazdım tek tesellim oldunValla cok iyi oldu ben emrahtan umutluydum yabanciya gitmedi yine bize geldi :) emraha cikmadimi birsey yayin donuyodu bende senden sonra kapattim
tebrik ederim dostummValla cok iyi oldu ben emrahtan umutluydum yabanciya gitmedi yine bize geldi :) emraha cikmadimi birsey yayin donuyodu bende senden sonra kapattim
hahahaha bana da 46 bilette 400 tl çıktı max 5 kuralı olmasa daha gelicekti 50'lerden ben birdaha katılmıcam biletli etkinliklere şans yok zorlamayalım daha fazlaYav resmen kutup ayisiyimm ya iki etkinlik 46 bilet 0 çektim bu nedir ya
2 kurşun vardı alnının çatısından vurdumAh ah cesur seri bası girdik bası alıp cıktık :) @lutonbaskanı sen kazanmasaydın cidden uyuyamazdım tek tesellim oldun
Sana cıktı odul .Yav resmen kutup ayisiyimm ya iki etkinlik 46 bilet 0 çektim bu nedir ya