601 var zaten bende @razor12 bana verdi :)
603 numaramı var yayını fazla izleyemedim601 var zaten bende @razor12 bana verdi :)
23 tane cekildi ya 50 tl kardesim :)3 kişiye 50 TL çekilecekti beni yanlış anladım fazla bilet var diye onun çekilişi yailmadi
Son cekilis 20 degil 23 kisiye çekildi zaten .3 kişiye 50 TL çekilecekti beni yanlış anladım fazla bilet var diye onun çekilişi yailmadi
Alla alla ben kaçırdım @Dede abi kusura bakma
20 tane 50 tl yerine 23 tane çekildi izlemedin galiba3 kişiye 50 TL çekilecekti beni yanlış anladım fazla bilet var diye onun çekilişi yailmadi
Yayın gitti bende algılayamadim tesekurler23 tane cekildi ya 50 tl kardesim :)
Çıktı, 250 olması lazım tam hatırlamıyorum ama adını duydumBeyler bana ödül çıktımi ya bilen var mı acil hastanedeydim ben görmedim ilk numaraları
500 tl cikti , kucuklerde ciktimi bilmiyorumBeyler bana ödül çıktımi ya bilen var mı acil hastanedeydim ben görmedim ilk numaraları
Abi cikti canli izliyodum 500 lira sana ciktiBeyler bana ödül çıktımi ya bilen var mı acil hastanedeydim ben görmedim ilk numaraları
:) Nazar edicen kardeşimHahah aynen neyse kupon gelsin bari :) @lutonbaskanı o iki bileti emana22 sponsorlugu ile aldıgın İcin bi tsk bekliyorum acil :)
ASlan o çekiliş aracı adamdır adam Ben rollinglerde hatırlarsan 7 de 5 lost ile gidiyordum hiç bana çıkmazdı çekilişlerde çıkmadı çıkmadı çıkmadı sonunda fena çıktıBozdular makineyi ben o kadar dedim oynamayın sunla kurcalamayın diye amk makinesi makine degil Robin hood sanki hep az bilete veriyor :)