al reis gece çekilişl olsunSon 2yi alayım bari kimse almadan
Bir kere kupon kazandı ufak ödül dağıttım, bir kere de kaybetti dağıtamadım, neden sordun?@gorkemmm kardeşim sen hiç forumda rolling tarzı birşey yaptınmı merak ettim ?
Su aksam cekilis olsun muhabbeti her cekilis oluyor Bi gunde bunu gorunce Bi bitmediniz amk yaz sasırt bizi :)Biletler bugün biter yalnız biletlerin kontrolü var . Tek tek kontrol edilecek bu gece . Yarın gecede çekiliş olur büyük ihtimal .
İyi forumlar
Görmedim hiç de merak ettimBir kere kupon kazandı ufak ödül dağıttım, bir kere de kaybetti dağıtamadım, neden sordun?
Parayı bulduğum zaman yapacağım merak etme, eğer başka forumda 16bin çektiğimi gördüysen ve ona istinaden bu yorumu yaptıysan kredi çekip oynadım dostum emin ol fazlası borcumu ödedim, durup dururken niye böyle bişey yazdin aklıma başka sebep gelmedi çünküGörmedim hiç de merak ettim
16k mı cektin :)hangi siteParayı bulduğum zaman yapacağım merak etme, eğer başka forumda 16bin çektiğimi gördüysen ve ona istinaden bu yorumu yaptıysan kredi çekip oynadım dostum emin ol fazlası borcumu ödedim, durup dururken niye böyle bişey yazdin aklıma başka sebep gelmedi çünkü
Kardeşim böyle bir zorunluluğun yok birşey dediğim yok . Merak ettim sadece .Diğer forumu görme şansım da yok başka yerde üyeliğim yok çünkü.Parayı bulduğum zaman yapacağım merak etme, eğer başka forumda 16bin çektiğimi gördüysen ve ona istinaden bu yorumu yaptıysan kredi çekip oynadım dostum emin ol fazlası borcumu ödedim, durup dururken niye böyle bişey yazdin aklıma başka sebep gelmedi çünkü
İyi cesaret valla bravoParayı bulduğum zaman yapacağım merak etme, eğer başka forumda 16bin çektiğimi gördüysen ve ona istinaden bu yorumu yaptıysan kredi çekip oynadım dostum emin ol fazlası borcumu ödedim, durup dururken niye böyle bişey yazdin aklıma başka sebep gelmedi çünkü
Betmoon ama çok sıkıntı çıkarttılar, Max limit suistimali falan parça parça ödediler neyseki, sorun olduğu için yazmıştım zaten şikayet olarak ama çözüldü sorun16k mı cektin :)hangi site