Mossad kurmus gibi dimi siteyiO nasıl bir site uzibet ne ya merdiven altı gibi
:) onunki bahtsiz bedevi sansiydi vaadlerin guzel seni yukardaa gormek isteriz alim :) emraha sinerji yok artik nasil olsa bilette 0 cekio buyuk odullerdr :)Şimdiden insanları provakasyona sinire karşı alıştırıyorum cesurum :) 2 bilet ile büyük ödülden sonra özelden çok tehdit aldım. Emrah o gün 80 bilet almıstı gece sinirden uyumamıştı :) Şimdiden vaat veriyorum ki bana çıkınca sinir yapmasınlar
5 kişiye 50 dedim ben :) Arttırman lazımBana buyuk odul cikarsa 3 kisiye 50 TL buradan sozunu veriyorum
Buyuk odul cikarsa bide en az bin TL cekersem soz 6 kisiye 50 TL daha ne yapim :)5 kişiye 50 dedim ben :) Arttırman lazım
Jupiterden gelmiş gibi . Meteor çarpar bu siteye ve site yok olur benceMossad kurmus gibi dimi siteyi
Uzibet burda iken ,sen burdamıydın kardeşim,,O nasıl bir site uzibet ne ya merdiven altı gibi
Uzibet burda iken ,sen burdamıydın kardeşim,,
Ben yoktum ama adını twitterdan duydum 3 4 ay kalmış piyasada sonra wınn sanırım başka isimlerde site açıp kaçıyorlarmış sürekliben burdaydım biletli etkinlik vardı bir şansımı deneyim demiştim yatırım kaybetti biletlerden bir şey çıkmadı site ödeme yapmadan kaçtı içeride bakiyesi olan biri vardı ne oldu acaba ona
ben burdaydım biletli etkinlik vardı bir şansımı deneyim demiştim yatırım kaybetti biletlerden bir şey çıkmadı site ödeme yapmadan kaçtı içeride bakiyesi olan biri vardı ne oldu acaba ona
Ben yoktum ama adını twitterdan duydum 3 4 ay kalmış piyasada sonra wınn sanırım başka isimlerde site açıp kaçıyorlarmış sürekli
Gönlüaçıkçocugu kastetmiştim :)