- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Kaç saat çalışıyordunÇalışmak daha eğlenceli lan takılmaktan çeşmede inan diyorum bak parasında değilim ortamı çok iyi şimdi bi takılmak var kimseyi tanımadan bi de çalışmak var herkesi tanırken
Kaç saat çalışıyordunÇalışmak daha eğlenceli lan takılmaktan çeşmede inan diyorum bak parasında değilim ortamı çok iyi şimdi bi takılmak var kimseyi tanımadan bi de çalışmak var herkesi tanırken
8Kaç saat çalışıyordun
Çok iyi valla
Bir tek çeşmenin denizi çok soğuk kanka tek kötü yanı o ama ılıca havuz gibi @fyuksek bilirÇok iyi valla
İzledim güzel film herkesin içinden geçmişJohn wick 3'ü izleyen varmı
İzliyim ben deİzledim güzel film herkesin içinden geçmiş
Kalemle öldürme yoksa zevk alamamİzledim güzel film herkesin içinden geçmiş
Kitapla öldürüyor kalemi boşverKalemle öldürme yoksa zevk alamam
AhahahKitapla öldürüyor kalemi boşver
Aynen baskan bati dogu gibi çeşme çok dengesiz deniziBir tek çeşmenin denizi çok soğuk kanka tek kötü yanı o ama ılıca havuz gibi @fyuksek bilir
Atla öldürüyor bildiğimiz atAhahah
Ilıca mükemmel bi yer böyle sıcak bi deniz görmedim ve çok temiz çeşme de aksine çok soğuk ve suyu kirli ama sorf yapıyorlar zaten beach clubların orda hepAynen baskan bati dogu gibi çeşme çok dengesiz denizi
Bende ünide okurken yazları deli paralar kazandım. Bodrumda alora beach clubda çalışırdim. Dediğin gibi hem çevre ediniyosun hem ** sikiyosun çeşit çeşit hem de ihya oluyorsun. Tek pismanligim daha sonrasinda yabanci dilimi geliştirmemem.Çalışmak daha eğlenceli lan takılmaktan çeşmede inan diyorum bak parasında değilim ortamı çok iyi şimdi bi takılmak var kimseyi tanımadan bi de çalışmak var herkesi tanırken
Başkan 1 den fazla kişi izleyebiliyorsa blutv üyeliği buradan yazarmisin behzatin bölümü izleyeyim. Özel kapalı paylasinca raporlarim razor colonel veya dede silerIlıca mükemmel bi yer böyle sıcak bi deniz görmedim ve çok temiz çeşme de aksine çok soğuk ve suyu kirli ama sorf yapıyorlar zaten beach clubların orda hep
Ben izliyorum şuan film bitsin paslarım sana üyelik benim değil zatenBaşkan 1 den fazla kişi izleyebiliyorsa blutv üyeliği buradan yazarmisin behzatin bölümü izleyeyim. Özel kapalı paylasinca raporlarim razor colonel veya dede siler
TamamdirBen izliyorum şuan film bitsin paslarım sana üyelik benim değil zaten
Ilıcanin ismini aldığı sicak su tarafı var, deniz asagidan ısınıyor bildiğin sicak su kışın bile giriliyor. O taraf gittin mi?Ilıca mükemmel bi yer böyle sıcak bi deniz görmedim ve çok temiz çeşme de aksine çok soğuk ve suyu kirli ama sorf yapıyorlar zaten beach clubların orda hep