ŞükürYakışıklı adamsın ama başın bağlı
ŞükürYakışıklı adamsın ama başın bağlı
Moda bak uye catlatıyor amk cok garip Bi forum olduk :) 70 oranın amk time bets de 2.5 oranı bulamadım :)Afrika gecesinden tat alamadık . CEYONA 'dayım . Beklerim :)
Iyi gezdin başkan bu gece :ROFLMAO:Afrika gecesinden tat alamadık . CEYONA 'dayım . Beklerim :)
Moda bak uye catlatıyor amk cok garip Bi forum olduk :) 70 oranın amk time bets de 2.5 oranı bulamadım :)
Yakısır Yakısır bekar adamsın mutlu sonsuz olmaz dikkat et :)Ahaha ne alakası var Emrah hocam :)
Sahnede ayasli cemo mu var hocam :)Arkadaslar burda bile size yaziyorum . Moda sahip cikin , irtifa kaybediyorum :)
Ekli dosyayı görüntüle 22110
Sahnede ayasli cemo mu var hocam :)
Şerefine hocamArkadaslar burda bile size yaziyorum . Moda sahip cikin , irtifa kaybediyorum :)
Eray da benim adamim kristale gecmeseydi iyiydi :)Özgur koc ;) adamim
Pepsi alsaydın şifresi lazım oluyor hahahAdam gece gece takılıyor bende son durum bu
Ekli dosyayı görüntüle 22108
Ekli dosyayı görüntüle 22109
Günübirlik alanya yap gel orası kesmez seni bu geceArkadaslar burda bile size yaziyorum . Moda sahip cikin , irtifa kaybediyorum :)
Alanya'dayım şu an bi' bok yok. Olduğun yerde kal @razor12 .Günübirlik alanya yap gel orası kesmez seni bu gece
Neresinden nasıl yok yavAlanya'dayım şu an bi' bok yok. Olduğun yerde kal @razor12 .
Şu an en canlı yerde masayı kapattım ben ve pc'm takılıyoruz. Hatun potansiyeli şu aralar bayağı düşmüş durumda. Ay başı ateş ediyordu. Son 15 gündür bi' ibnelik var çözemedim.Neresinden nasıl yok yav
Eskiden oraya gelen ukraynalı rusyalı kızlar bizim erkeklerimize teklif ediyordu amk ne zaman duyuldu bu şimdi gelenlerin hepsi para yedirme derdinde iç anadolu günübirlik orada artık kızlar da farkındaŞu an en canlı yerde masayı kapattım ben ve pc'm takılıyoruz. Hatun potansiyeli şu aralar bayağı düşmüş durumda. Ay başı ateş ediyordu. Son 15 gündür bi' ibnelik var çözemedim.
Konya'lı kaynıyor etraf. Bi' suriyeli bi' Konya'lı yarışıyor şu an. Ayrıca feci suriyeli var öyle böyle değil.Eskiden oraya gelen ukraynalı rusyalı kızlar bizim erkeklerimize teklif ediyordu amk ne zaman duyuldu bu şimdi gelenlerin hepsi para yedirme derdinde iç anadolu günübirlik orada artık kızlar da farkında