- 9 Tem 2019
- 895
- 641
@xmen7772 @lifeiswaiting abi nereye gidiyonuz whatsap dan gittiginiz yeri banada yazın lütfen
Tamam abi sen nereye ben orayatamam kardeşim burada kalacağım ama eskisi gibi aktif olamam heralde dur bakalım dedeylede görüştük şimdi
Yolun açık olsun. Razor forumdan ayrılmak isteyen arkadaşların hesaplarını kapatalım lütfen. Yorulmasınlar başlık açmakla.Tamam abi sen nereye ben oraya
Dede çok içimde kaldı müsaade varmı allah içinYolun açık olsun. Razor forumdan ayrılmak isteyen arkadaşların hesaplarını kapatalım lütfen. Yorulmasınlar başlık açmakla.
Dedem saatli Rolling uygulaması tekrardan gelir miYolun açık olsun. Razor forumdan ayrılmak isteyen arkadaşların hesaplarını kapatalım lütfen. Yorulmasınlar başlık açmakla.
Dede çok içimde kaldı müsaade varmı allah için
Takıl kafana göre.Dede çok içimde kaldı müsaade varmı allah için
Köprünün altından çok sula akti :)Mk kimse kimseyi sallamıyor nasıl bir forum olmuş bura wnwplcmc
Sen Ukrayna da plan arkadaştın dimi sbwKonunun @xmen7772 ile bi alakası yoktur bu adama forumca ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum şahsen boş bi adamdı hangi forumdan geldiler bilmiyorum ama 15 günlük üye olupda ben gidiyorum diye konu açarsan böyle şeylere maruz kalırsın
Sen yenisini herhalde buralarda delikanli :p :ROFLMAO: Tatar sen sallanmayacak adam misinMk kimse kimseyi sallamıyor nasıl bir forum olmuş bura wnwplcmc
Derdini sıkıntını paylaş abi ona göre yardımımız dokunur elbetarkadaşlar konuya ben sebep oldum hadi kapatalım bu konuları devam edelim gene bugün harbiden iyi bir gün değildi benim için
Sen canını sıkma gerisi hallolur yeminle 10 uncu ayın 23 nde yurt dışı yasagım kalkıyor kalkana kadar buralardayım gitmeye gerek yok çıtır çatır kupon atarık snwdpmcmdarkadaşlar konuya ben sebep oldum hadi kapatalım bu konuları devam edelim gene bugün harbiden iyi bir gün değildi benim için