Siccin 1 6 dabbe 1 6 üç harfliler 1 3 hepsibi izledimBugun cogu kisi kazanmıştır maclar guzel bitti ama senin oranlar hep yuksekti guzeldi.siccin 6 yı izledin mi?
Siccin 1 6 dabbe 1 6 üç harfliler 1 3 hepsibi izledimBugun cogu kisi kazanmıştır maclar guzel bitti ama senin oranlar hep yuksekti guzeldi.siccin 6 yı izledin mi?
Ben etkilenmedim olum emana etkilenmiş ben mantık hatası buldumabı hangı korku fılmını ızlıyosun gece altıma sıcmak ıstıyorumda su fılmın adı nedır plis ayyas bıle etkılendıyse bızde etkılenırız :)
Kanka siccin bana cok korkunc geliyor ilk 4 u izledim. Korku kapanı 1 ve 2 yi izle @FearlessbackerSiccin 1 6 dabbe 1 6 üç harfliler 1 3 hepsibi izledim
onu bunu bırakın yenı bı velet cıktı fılozof atakan aynı @FastGhost boş yapıyo durmadan :)Kanka siccin bana cok korkunc geliyor ilk 4 u izledim. Korku kapanı 1 ve 2 yi izle @Fearlessbacker
Korku kapanı degil la korku seansı @FearlessbackerKanka siccin bana cok korkunc geliyor ilk 4 u izledim. Korku kapanı 1 ve 2 yi izle @Fearlessbacker
İzledim edim la cok gordum de izlemedim Hic...kucukken lanetli tepe vardı ulan ne korkmuştum yaYıllardır koleksiyoncu 3 ü bekliyorum çıkmadı, halbuki 2nin sonu 3 gelicekti diye bitti öyle. Çekmedi şerefsizler
Çocuk 10 yaşında okuduğu kitaplara bak bizim paşamızda çocuğa boş yapıyor diyor, hayatında kitap okudun mu lan hayır anca kumar oyna
Ben teen-slasher filmlerini seviyorum,İzledim edim la cok gordum de izlemedim Hic...kucukken lanetli tepe vardı ulan ne korkmuştum ya
Bu cocuktan Hic bisi anlamadım bana itici geldi acaba buyudugunde fark yaratabilecek mi bakalım. Anne babası da senin benim gibi sıradan insanlar nasıl cocuk o kafaya girmis Hic bisi anlamadım
yav kıtap okumasıyla alakası yok bu cocuk ıstedıgı kadar kıtap okusun daha kendısıne ve aılesıne saygısı yok ama saygıdan bahsedıyor ıkı uc sey ezberlemıs konusuyo onuda konusamıyo gundeme geldı yalandan yere gıt barıs ozcanın cocugunu fenomen et o zaman o cocuk daha cok kıtap okuyo cok boş yapıyolar cok bu cocukdan adam olmaz bak gör kendını zekı sanıyoÇocuk 10 yaşında okuduğu kitaplara bak bizim paşamızda çocuğa boş yapıyor diyor, hayatında kitap okudun mu lan hayır anca kumar oyna
İzledim 13.cuma ve texas serileriniBen teen-slasher filmlerini seviyorum,
13. Cuma serisi
Halloween serisi
Elm street serisi
Texas chainsaw Massacre serisi
Koleksiyoncu serisi
Vs vs. Bunlar kült filmlerdir
Texas filmi gerçektir bu arada katilin gerçek hayattaki adı ed geindir. Mezardaki insanların memelerini kesip kadın erkek farketmez, kendine kemer, elbise falan yapıyor hiç cinayeti yok ama psikopat, erkek ama kadın gibi hissediyorİzledim 13.cuma ve texas serilerini
Ama öyle korku hayranlığım olmadı daha dogrusu film izlemiyorum cok emin ol izlemek İcin girip yine yuzuklerin efendisi gibi 20 dfa izlediğim filmleri acıyorum
Duydum la onu en sevdigim sey de Gercek hayatta alıntı boyle enteresan olaylarTexas filmi gerçektir bu arada katilin gerçek hayattaki adı ed geindir. Mezardaki insanların memelerini kesip kadın erkek farketmez, kendine kemer, elbise falan yapıyor hiç cinayeti yok ama psikopat, erkek ama kadın gibi hissediyor
Bugün aç the cohorence filmini izle sonra bana teşekkür etDuydum la onu en sevdigim sey de Gercek hayatta alıntı boyle enteresan olaylar
Turkcesi ne lanBugün aç the cohorence filmini izle sonra bana teşekkür et
The cohorence alt yazılı izle yaz google izle, paralel evren tam senlik filmTurkcesi ne lan
Tamam bakayım bi onaThe cohorence alt yazılı izle yaz google izle, paralel evren tam senlik film
Tamam bakayım bi ona