Filmin sonunda karı herkesi youtube yükledi şeytan orgazm olmuşturSeni kimse kıskanmaz kıskanan da agır terapi alıyordur :) Dogruluk mu casaret mi?
Filmin sonunda karı herkesi youtube yükledi şeytan orgazm olmuşturSeni kimse kıskanmaz kıskanan da agır terapi alıyordur :) Dogruluk mu casaret mi?
Hahaha yansın ortalık dedi resmen :) guzel filmdi laFilmin sonunda karı herkesi youtube yükledi şeytan orgazm olmuştur
Şeytana soru sordu ama filmde mantık hatası varHahaha yansın ortalık dedi resmen :) guzel filmdi la
Özet pls okumadım@emana22
arkadaş youtube'dan doğruluk mu cesaret mi diye sorarak herkesi oyuna dahil ediyor. kendi çapında sıranın kendilerine gelmesini erteliyor. şimdi bunu yapan arkadaş filmin başında "bu odadaki herkes kurtulsun ama meksikadaki herkes ölsün mü? yoksa biz ölelim onlara bişey olmasın mı?" sorusuna biz ölelim milyonlara bişey olmasın diyor. direk filmin finaline ters bir kere. orada yalan söylemiş olması lazım ki bu durumda ölmesi gerekirdi. hadi fikri sonradan değişmiş olsun.
diğer mantık hatası, ki bu daha ölümcül. ama biraz karışık yazabilirim.
şimdi bu şeytanı iki kız kala oyuna dahil ettiler. şeytan doğruyu seçti. oyunun kuralına göre iki kere doğru seçilince bir sonraki kişi cesareti seçmeli. bu bayan arkadaşımız oyuna tüm dünyayı dahil etmek yerine sadece iki kişi dahil etse, ilkine doğruluk seçtirip diğerine cesaret seçtirse (kendilerinden uzak bir yerde tabiki), ardından kendileri de doğruyu seçtiklerinde sıra tekrar şeytana dönüyor ve şeytan cesareti seçmek zorunda kalıyor. şeytanın cesaret görevi elbetteki oyunu bitirmek olacaktır. haliyle tüm dünyayı dahil etmeden oyunu sadece iki kişinin hayatını riske atarak bitirmek mümkün. ama asıl sıkıntı bu da değil. bu iki kızın ölmesine gerek kalmadan oyunu bitirmenin muhtemel yollarından birini az önce açıkladım, haliyle şeytanın, kızların sorduğu "bu oyundan canlı bir şekilde nasıl kurtuluruz" sorusuna verdiği "kurtulamazsınız" cevabı yalan oluyor. filmin bu açığı baya canımı sıktı gece gece.
@emana22
arkadaş youtube'dan doğruluk mu cesaret mi diye sorarak herkesi oyuna dahil ediyor. kendi çapında sıranın kendilerine gelmesini erteliyor. şimdi bunu yapan arkadaş filmin başında "bu odadaki herkes kurtulsun ama meksikadaki herkes ölsün mü? yoksa biz ölelim onlara bişey olmasın mı?" sorusuna biz ölelim milyonlara bişey olmasın diyor. direk filmin finaline ters bir kere. orada yalan söylemiş olması lazım ki bu durumda ölmesi gerekirdi. hadi fikri sonradan değişmiş olsun.
şimdi bu şeytanı iki kız kala oyuna dahil ettiler. şeytan doğruyu seçti. oyunun kuralına göre iki kere doğru seçilince bir sonraki kişi cesareti seçmeli. bu bayan arkadaşımız oyuna tüm dünyayı dahil etmek yerine sadece iki kişi dahil etse, ilkine doğruluk seçtirip diğerine cesaret seçtirse (kendilerinden uzak bir yerde tabiki), ardından kendileri de doğruyu seçtiklerinde sıra tekrar şeytana dönüyor ve şeytan cesareti seçmek zorunda kalıyor. şeytanın cesaret görevi elbetteki oyunu bitirmek olacaktır. haliyle tüm dünyayı dahil etmeden oyunu sadece iki kişinin hayatını riske atarak bitirmek mümkün. ama asıl sıkıntı bu da değil. bu iki kızın ölmesine gerek kalmadan oyunu bitirmenin muhtemel yollarından birini az önce açıkladım, haliyle şeytanın, kızların sorduğu "bu oyundan canlı bir şekilde nasıl kurtuluruz" sorusuna verdiği "kurtulamazsınız" cevabı yalan oluyor. filmin bu açığı baya canımı sıktı gece gece.
Kanka mantıklı ama sarı kıza dedi ya sizi sectim diye o yuzden Meksika herkes olsun analizi iptal ama Diger dediklerine katılıyorum olsun ben senin kadar derine inmiyorum ya kendine gel la film bu film :)@emana22
Doğrıluk mu cesaret miHangi film?
La sen bana diyince korku filmi diye o yüzeen açtım izledim. Yoksa netflix anasayfama düşüyordu bu film ama komedi sanıyordum. Jenerikte buluumhouse yapımcıyı görünce dedim iyi filmsir buluumhouse korku filmi yapımcısıdır sağlam işleri vardır benim izlemediğim korku filmi yoktur amk korku filmi ve bilim kurgu filmi hazinem baya sağlamdırKanka mantıklı ama sarı kıza dedi ya sizi sectim diye o yuzden Meksika herkes olsun analizi iptal ama Diger dediklerine katılıyorum olsun ben senin kadar derine inmiyorum ya kendine gel la film bu film :)
Biz hepsini maç öncesi paylaştık :)@FastGhostEkli dosyayı görüntüle 47986
gerçeğini yapamadıktan sonra :rolleyes:
bız artık tıpster degılız @emana22 paylaşsın forumda ne yapıyo anca muhalefet netflıx dızı sonra erzurum spor oley dıyo :)Biz hepsini maç öncesi paylaştık :)
Kumarcımıyım la ben tabi ki böyle yapacagım :) tiptırlık degil sevdamız mavi renkli nicke bizim :)bız artık tıpster degılız @emana22 paylaşsın forumda ne yapıyo anca muhalefet netflıx dızı sonra erzurum spor oley dıyo :)
he onu bende sevıyodum ya :)Kumarcımıyım la ben tabi ki böyle yapacagım :) tiptırlık degil sevdamız mavi renkli nicke bizim :)
Bir kaç güne mavi nickdeyim oğlum geliyorumKumarcımıyım la ben tabi ki böyle yapacagım :) tiptırlık degil sevdamız mavi renkli nicke bizim :)
Kimler geldi kimler gecti :) o degilde paylasımlara devam et takipteyimBir kaç güne mavi nickdeyim oğlum geliyorum
Konularımı sadece bir kişi takip ediyor o kazanmıştır bugün eğer dediklerime oynadıysaKimler geldi kimler gecti :) o degilde paylasımlara devam et takipteyim
Bugun cogu kisi kazanmıştır maclar guzel bitti ama senin oranlar hep yuksekti guzeldi.siccin 6 yı izledin mi?Konularımı sadece bir kişi takip ediyor o kazanmıştır bugün eğer dediklerime oynadıysa
abı hangı korku fılmını ızlıyosun gece altıma sıcmak ıstıyorumda su fılmın adı nedır plis ayyas bıle etkılendıyse bızde etkılenırız :)Kimler geldi kimler gecti :) o degilde paylasımlara devam et takipteyim