gümbür gümbür gelecek dede yakında@Dede hayırlı bayramlar şu foruma sanal kasa etkinliği getir artık 200 girişli siteye yatırım. Yatırım yapanların 200 sanal kasası olacak 3günlük periyot. 1.ye 2000 tl gibi.
Sorma.. bide ben :)Bu bayram a iyi giremeyen bi benle @mosquitos42 mi ?
ALLAH razi olsunTüm kardeşlerimin ve abilerimin bayramı kutlu olsun. Herkese sevdikleriyle güzel bayramlar dilerim. Gurbette olanları da kucaklıyorum.
El öptürmeyi kabul ediyorsanız karşılığında harçlıkta veriyor olmalısınız noel baba ;) iyi bayramlar herşey gönlünce olsun@Dede şimdilik yok ama NOEL BABA var :) bayram tebriklerini ve el öpmelerini kabul edebilirim
Herkese HAYIRLI BAYRAMLAR mutlu ve güzel günler dilerim
Hayirli bayramlar sanada kral@Dede şimdilik yok ama NOEL BABA var :) bayram tebriklerini ve el öpmelerini kabul edebilirim
Sagolasinda sondaki gecersiz benim icin maalesef :)canimsinHerkesin bayrami kutlar bol kazançlı günler dilerim
@Dede şimdilik yok ama NOEL BABA var :) bayram tebriklerini ve el öpmelerini kabul edebilirim
Olay buyukten kucuge giderse bize sus otur yerine :)İyi bayramlar dilerim abim ... Harçlığımıda isterim :):):)