- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Dogrudur modum :) ne önerirsin suan canım sıkılıyorTime'da ilgimi çeken bonus olmadığı ve site biraz ağır olduğu için oynamıyorum . Maalesef o bilgi bende yok :)
Dogrudur modum :) ne önerirsin suan canım sıkılıyorTime'da ilgimi çeken bonus olmadığı ve site biraz ağır olduğu için oynamıyorum . Maalesef o bilgi bende yok :)
Bu ara forum hep kazanıyor bozulmaz insYatırım çekim arası 3 saatmiş 23:57:42 de yatırmısım 00:10 da çekim vermişim :P
Dogrudur modum :) ne önerirsin suan canım sıkılıyor
Valla aynı durumdayım 3 gun once kara kara dusunurken bugun cok farklı seyler dusunuyorum @sonerx sagolsun adam Bi dokunus yaptı tarih yazdım :)
La bayramda paran olsa ne olur olmasa ne millette bayramda param olsun hastalığı var takma kafana napacan parayı bayramdaBu bayram a iyi giremeyen bi benle @mosquitos42 mi ?
Dun bu saatlerde zorla para atıyordunuz bana :)Bu bayram a iyi giremeyen bi benle @mosquitos42 mi ?
pişman değilim abi iyikide atmısım sımdı hıc olmayacaktı sana katkımız yıne olsa yıne atardım para bı yere kadar onemlı en önemlisi sevgi saygı ve yardımlaşma bunu da ıyı yaptıgımı dusunuyorum kendı adımaDun bu saatlerde zorla para atıyordunuz bana :)
kıbrısta denız e karsı karışık mix drinklerini yudumluyor onlar :)