10 15 gün yokum son totemimde sana gitsin hadi bol şanslar iyi forumlar herkeseAynen haklısın. Kafa dağıtmak asıl amaç. Bakma sen, kişilere de ona göre değer veriyoruz. Sıkma canını.
10 15 gün yokum son totemimde sana gitsin hadi bol şanslar iyi forumlar herkeseAynen haklısın. Kafa dağıtmak asıl amaç. Bakma sen, kişilere de ona göre değer veriyoruz. Sıkma canını.
Yazmıcaksın ödüllü diye bakalım takip ediyormu arasından seçiceksin vericeksin çözüm buDoğanın kanunları gibi , forumların kanunu da bu malesef . Çıkarı olmadiktan sonra burda ne isim var diyen birçok kişi var
İyi bak kendine.10 15 gün yokum son totemimde sana gitsin hadi bol şanslar iyi forumlar herkese
Gitmiştir reis sonuna kadar haklısın hayırdır nereye gidiyorsunBenim en sinir olduğum şey bazılarının gözüne sokarak yaptım bunu mevzu ödüllü olunca başlığa akbaba sürüsü gibi toplanıyorlar ama şurda tek başıma maçı takip edip tektek yazdım saniyesinde kornerleri @maxaljin benim babamın oğlumu s.... Bahsini banane anlatabildiğimi anlamışsındır mesaj gitmiştir bazılarına değil mi @taygunn
Onu bende alacaktım bayern bugün bildiğin 10-0lık maçı 3-1 bitirdi.Çok güzel hocam. Tebrik ederim. 0-2 iken -3,5 handikap aldım o da gelirse şükela. :)
Ben asla almayacağımmmbol şans dostum(herkes bir gün tekli alacak!) :)