10 değil kardeşim 9düş 1 daha
Twbrikler kazandin
Tebrikler@FastGhost, teşekkür ederim yahşi genç. Getirdik hep birlikte.
Teşekkür ederim dostum. :)Tebrikler @maxaljin
Sana da tebriklerTebrikler kaedeşim bende almıştım 2.20den :)
Çok güzel hocam. Tebrik ederim. 0-2 iken -3,5 handikap aldım o da gelirse şükela. :)Tebrikler kaedeşim bende almıştım 2.20den :)
Sinir yapma kardeşim boşşşverrBenim en sinir olduğum şey bazılarının gözüne sokarak yaptım bunu mevzu ödüllü olunca başlığa akbaba sürüsü gibi toplanıyorlar ama şurda tek başıma maçı takip edip tektek yazdım saniyesinde kornerleri @maxaljin benim babamın oğlumu s.... Bahsini banane anlatabildiğimi anlamışsındır mesaj gitmiştir bazılarına değil mi @taygunn
Doğanın kanunları gibi , forumların kanunu da bu malesef . Çıkarı olmadiktan sonra burda ne isim var diyen birçok kişi varBenim en sinir olduğum şey bazılarının gözüne sokarak yaptım bunu mevzu ödüllü olunca başlığa akbaba sürüsü gibi toplanıyorlar ama şurda tek başıma maçı takip edip tektek yazdım saniyesinde kornerleri @maxaljin benim babamın oğlumu s.... Bahsini banane anlatabildiğimi anlamışsındır mesaj gitmiştir bazılarına değil mi @taygunn
Aynen haklısın. Kafa dağıtmak asıl amaç. Bakma sen, kişilere de ona göre değer veriyoruz. Sıkma canını.Benim en sinir olduğum şey bazılarının gözüne sokarak yaptım bunu mevzu ödüllü olunca başlığa akbaba sürüsü gibi toplanıyorlar ama şurda tek başıma maçı takip edip tektek yazdım saniyesinde kornerleri @maxaljin benim babamın oğlumu s.... Bahsini banane anlatabildiğimi anlamışsındır mesaj gitmiştir bazılarına değil mi @taygunn